Ahojte, kde by som si mohla otvoriť osobný účet?
Ktorá banka je dobrá? Ja by som chcela prima banku, má s ňou niekto skúsenosť??
Ďakujem.
@zuzanna822 koľko platíte každý mesiac za poplatok? Ďakujem🙂
@orchidea89 ja mám účet v Tatra banke a SLSP. Oba mám zadarmo (normálny poplatok je 7 v TB a myslím 8,90 SLSP) a som max spokojná.
@orchidea89 SLSP, zadarmo
@orchidea89 ziadna .. vzdy su nejake nezmyselne poplatky za nieco 🤷♀️ ... teraz mam Rabobank a na SVK mam SLSP .. v SLSP platim 5€ kazdy mesiac
@orchidea89 u mňa rozhodla hypotéka preto som aj menila banku kde som mala najlepšie podmienky 🙂 mám prima banku a účet zadarmo keďže spĺňam podmienky a zatiaľ som veľmi spokojná
@julka29 a v prima banke je to naozaj, že keď zaplatím kartou dostanem odmeny? Alebo je to iba taky výmysel. Ďakujem
Tatra, mam tam ucet bez poplatkov
@orchidea89 Prima banka - na konci mesiaca vždy pripíšu 0,5 % z platieb realizovaných kartou. Napr. mne chodia odmeny cca. 3-5€. Vedenie účtu stojí 4,90€, takže niekedy mám vedenie účtu skoro "zadarmo".
Ja mam unicredit. Som spokojna. Ked som si zakladala ucet, jedina podmienka na vedenie zadarmo bol prijem elektronicky aspon 400 eur na ucet kazdy mesiac. Ked som bola na urade prace, poslali mi ich rodicia a na dalsi den som im ich vratila :D vsetko podstatne mam zdarma, vyuzivam aj smartbanking, ale zas na druhej strane, ak by som nemala ten prijem, tak su tam pekne palky za vsetko... Inak aj hypo pred 5 rokmi sme mali od nich a dali nam lepsie podmienky, ako vybavoval financny inde (nechapali sme nik).
Ďakujem 🙂 zajtra sa pôjdem zastaviť tatra banky alebo prima 🙂
@orchidea89 áno sú tam odmeny za platby na konci mesiaca, takže aj keď niekto platí za účet toto mu to môže dosť dorovnať 🙂
365 banka. Ucet zadarmo
@orchidea89 radsej si vyber banku, kde mas vedenie uctu bez poplatkov. napriklad unicredit. tatra banka ma zadarmo asi len pre klientov, ktori pohrozili, ze odidu ku konkurencii, neviem, o tom, ze by mali normalne otvorenie uctu a vedenie zadarmo. rovnako prima banka, to sa ti opati len ked platis fakt vela kartou. ja mam okrem unicreditu aj fio. obidve zdarma, ziadny problem ani s jednou
@nelca84 v SLSP je prosím ťa odkedy účet zadarmo? A za akých podmienok?
@malinka158 365ka je premenovana postova banka?
@orchidea89 fio a mam vedenie bez poplatku.
@littlefiona odjakziva je zadarmo, ja som v SLSP nikdy neplatila ziadny poplatok, podmienky si hravo najdes aj sama
@ladycat2021 ake nezmyselne poplatky, neplatim ziadne v SLSP
@liz_lemon ja platim za vedenie uctu aj za vyber z bankomatov .. zijem v NL a za kazdy vyber je to 2,20 ... preto mam este jedno bankove konto ..
@liz_lemon poplatok za kartovu transakciu -3€
poplatok -2 €
kartovy poplatok -2,20€
Fio 👍
@marion09 myslim ze ano, nieco take som niekde pocula. No niesom si ista. Ja mam 365 banku od septembra a ziaden problem
@malinka158 ja mam terminovany vklad uz roky robeny este v Postovej banke a chcem zrusit tak preto sa pytam🙂
@carambolos presne tak 👍
@littlefiona vsak na stranke maju napisane za akych podmienok. Su uplne zakladne a vobec nie je problem ich splnit, kludne aj 3x v mesiaci 😉
@ladycat2021 tak vyber z bankomatu v zahranici, je samozrejme za poplatok, ale ja zijem na Slovensku, to nemozes porovnavat, a ze platis rozne poplatky, tak to je zrejme preto, ze nemas balik
@liz_lemon mala som trvaly prikaz na platenie bytu, pausalu a na vodu, plyn a pod.. zrusila som to, lebo aj tak som platila kazdy mesiac za vedenie uctu .. ano viem.. preto mam i zahranicnu banku
@ladycat2021 ja neplatim nic, staci splnit platby kartou 200 E/mesacne, 3 prevody alebo inkasa a 10 E/mesacne na sporenie
@orchidea89 tatra