žienky poradte ake mate skusenostami s poistkami pre vaše deti......neviem sa rozhodnuť kde je lepšie lebo je ich vela....kooperativa,AXA,alianz,.......dakujem
@villanella ahoj ja som porovnavala ponuku z kooperativi a alianzu nakoniec vyhral alianz nakolko pri oboch mi vychadzala rovnaka mesacna suma aj roky platenia ale vysledna suma ktoru dostane bola v kooperative podstatne mensia, k poistke farbicka od alianzu mame aj babykartu poistenie v zahranici co ocenis ak pojdete niekam na dovolenku alebo kupko do madarska nemusis riesit poistenie na cestovanie
@villanella pre dieta ma vyznam podla mna iba setrenie. A tam neviem ci existuje nejake vyrazne zhodnocovanie penazi. Mozno sa radsej oplati dalsi ucet v banke a prevadzat tam pravidelne peniaze. Pri poisteniach v poistovniach si casto priplacas za nejake urazove poistenie predieta uplne zbytocne a tu cast penazi co si setris mas vacsinou "blokovanu" cize v pripade nudze na ne nemozes siahnut bez toho aby si o velku cast neprisla. To ma samozrejme aj vyhody - nebudete v pokuseni na tie peniaze siahat. Este moze byt sucastou takeho poistenia aj poistenie rodica cize ked sa rodicovi nieco stane, poistovna tu sumu dietatu dosetri. Presne je to stanovene v podmienkach a zavisle urcite aj na posudeni poistovnou. Neviem aky dobry prehlad o tychto veciach mas moznoze toto vsetko ovladas a naozaj sa nevies uz iba rozhodnut. 🙂
@villanella allianz 🙂
@katkapapacova babykartu určite ocením nakolko chodime skoro 4-krát za rok do Anglicka....a dakujem velmi pekne asi pojdem do alianzu :D
csob filipko, tam je v tom poisteni aj rodic a pri invalidite alebo umrti rodica plati dalej csob
@lilitela
@sissika
@villanella Ja odporucam poistenie v Metlife Amslico....100% spokojnost z vlastnej skusenosti..Deti maju setrenie a k tomu su poistene peoti vsetkym urazom, zakrokom, jednoducho vsetko a taktiez maju preplateny kazdy jeden den hospitalizacie, kdezto asi vsetky ostatne maju len od 5 dni hore. A to dnes ked existuje napr. jednodnova chirurgia a male zakroky su tak odbavene, je to lepsie..🙂
@babareno Tak to som rada ze si spokojna. Pre mna su pripoistenia pre dieta zbytocne. U pracujuceho cloveka mi to dava logiku. Z dovodu urazu moze mat kratenu mzdu a pritom vydavky ostavaju tam chapem ze sa hodi 100-200€ za zlomenu nohu, ale nechapem preco by malo dostat dieta peniaze za uraz. A platit kvoli tomu kazdy rok nejaky poplatok... no je to vec nazoru. 🙂
@babareno nesúhlasím sú poisťovne ktoré platia nemocnicu už ud 24 hod. pobytu....
@matulinuska ale len maloktore.... 😉
@babareno napriklad allianz plati každu stravenu polnoc v nemocnici ci je pricinou uraz alebo choroba
@villanella aj ja osobne ti odporučam allianz , ak by si ohladom farbičky mala akekolvek otazky rada zodpoviem
@katka90 ahoj môžem sa spýtať aká je to spoločnosť lebo niečo podobné robí kamarátka,síce ja robím pre jednu ale ak potrebujem o nejakom produkte info tak mi pomože.Ďakujem
allianz farbicka
@katka90 OVB je najhorsia spolocnost co poskytuje informacie vela bank s nimi uz rozviazalo zmluvy.Mne pred rokmy spravili poistku a ked bol problem nezdvihali mi vobec telefon
Minulý rok som mala nehodu, nabúralo do mňa sivé BMW. Kto bol na vine? BMW alebo vodič auta ? .Značka bola dobrá, ale vodiča ste si vybrali zlého. Spoločnosť OVB 🙂
Ahojte, je tazko radit , niekto chce to , druhi ono. Ja som sa poučila na vlastnej zlej skusenosti.Pochopila som, že davat na sluby sa niekedy nevyplaca a najlepsie bude ,ked si poistku spravim sama a nebudem na niekoho nadavat .Vedela som, ze nechcem patrit pod jednu poistovnu, ale chcela som mat prehlad.Patrim pod akademiu vzdelavania ZFP.Nechcem robit reklamu, ani nikomu nic nevnucujem.Napisala som len moju skusenost.....Ja mam pre deti operacie a bezne urazy, to ostatne je vyhadzovanie penazi...
ak chce niekto poradit ohladom allianz farbicky, kludne piste 🙂
Pozdravujem vsetky diskutujuce damy. Podla mojho nazoru je mudre poistit dieta na trvale nasledky urazu, nakolko v pripade trvaleho poskodenia moze byt dieta po cely zvysok zivota hendykepovane a pravdepodobne bude mat v takom pripade problemy sa uplatnit na trhu prace. Sam mam troch chlapcov a viem, ze kazdy rodic si praje aby poistenie nikdy nemusel vyuzit, ale v pripade, ze takato udalost nastane a poistenie je dobre urobene tak vyplatene poistne krytie moze dietatu dlhodobo financne pomoct v jeho buducnosti. V pripade, ze moji klienti maju dieti, ktore sa aktivne venuju sportu tak vzdy zvazujeme aj poistenie urazov, lebo, kedy vyplatene poistne krytie nesluzi na obohatenie rodiny, ale skor na kvalitnu liecbu, vitaminy, rehabilitaciu apod.
V pripade, ze vsak ocakavate od poistenia skor setrenie tak jednoznacne odporucam nevyuzivat produkty poistovni, ale zamerat sa na pravidelne investovanie do menej rizikovych nastrojov, kde mozete dosiahnut priemerne zhodnotenie na urovni 5% p.a. Niekolko rokov som pracoval ako riaditel poistovne tak verte, ze viem o com pisem.
V pripade zaujmu si zadajte moje meno do googlu a kontaktujte ma cez moju stranku. Pekny vecer, Petr Hechtberger
@katka90 ahoj katka nechcem ta nejako urazit alebo nieco ale od OVB som už niekolko zmluv ruz´čila a robila nove.povedčina od vás myslí na svoju províziu a nie na potreby daného klienta.a takisto nemaju dostatočné info o produktoch do špiku kosti čo je ťiež nevyhodou.ale ak sa ti dari a bavi ta to a robíš to zodpovedne prajem ti vela šťastia
@matulinuska suhlasím s tebou allianz plati každu strávenu polnoc
@veronikakucerkova
Veľa ľudí to robí pre prachy, to máš pravdu. Mne nejde o províziu, ale o to, aby moji klienti mali čo najlepšie podmienky 🙂 Veľa maminkám, ktoré sú napr. mimo BA a nemám tam ako prísť ..spravím s nimi analýzu a rozbor zmlúv a pokúsim sa spraviť čo najlepšie podmienky aj cez internet ...a z toho províziu nemám žiadnu 🙂 Je to práca, ktorá je zároveň mojím koníčkom...práca, ktorá ma najviac baví, lebo tým pomáham ľuďom. S tým som tú prácu začala robiť a dúfam, že nikdy zo mňa nebude taký poradca, s akými máš skúsenosti ty .....🙂 ale je to o ľuďoch..všade sa nájdu blbci a aj normálny ľudia 🙂
Jasné veď som napísala že ťa nechcem uraziť aninič také. ak si jedna z tých svedomitých tak klobúk dolu.a ak sa venuješ a dobre ovládaš každý jeden produkt takisto klobuk dolu.ale prajem ti vela stastia a nech sa ti darí. 😉
@villanella Dobry den mi mame AXA Lienku a sme spokojny 🙂 🙂
@veronikakucerkova
Ďakujem veľmi pekne 🙂 Je to fajn robotka, baví ma to, rozumiem tomu ...a nie som ani jedna z tých, ktorá odsudzuje iných finančných poradcov....poznám ľudí aj z partners a aj z fin centra 🙂 ....dokonca vo FIN CENTRE mám sestru 🙂 ...OVB má ale najviac zazmluvnených spoločností čo je podľa mňa najvýhodnejšie pre klienta ...samozrejme treba si oťuknúť svojho poradcu ..
Poistenie je iba pre vas dobry pocit. Pozrite si aku poistnu sumu detom uzatvarate a myslite na to ze co je teraz tisic eur za dvadsat rokov bude uplne smiesna suma aj ked si budete platit dopoistenie inflacie. A nejake urazove poistenie pre deti? Tiez zbytocne, zaujimalo by ma ake poistne sumy su tam za trvale nasledky urazu - urcite minimalne pretoze niektori sikovni rodicia by tymto sposobom mrzacili deti a chceli by na tom zarabat. Najlepsie je peniaze minat, prip kupit nejaku nehnutelnu vec, investicne zlato pri vacsom obnose penazi. Z poistky mate skutocne dobry pocit jedine vy ako rodicia! A poistovne krasne zarabaju na poplatkoch a vedeni sporenia 😀
@renatka100 co by si povedala na kolko sa poistuju trvalky?deti na 7000eur,pochopitelne tak ako tebe mama robila poistenie detske tiez po case tie peniazky mali v danej dobe inu hodnotu ako ked sa vyplacali,ale vzdy pomozu ci uz pri skole alebo inak.kamaratka otehotnela a pomohli jej velmi.druha vec je ze malemi tiez dala farbicku aj so sporenim pretoze povedala ze keby ich da do banky je jednoduche sa k nim dostat a takto s poistovni je obtiaznejsie si ich vybrat.takze tak kazdy ma iny nazor.
alianz 🙂