Dobrý deň chcela by som sa opýtať, dnes som bola v banke ohľadom zrušenia sporenia pre dieťa
Máte s tym niekto skúsenosť? Koľko to trvá ten prevod sporenia na účet?
@sweetlife001 na ten bežný účet čo ste mali v tej istej banke alebo ste musela dať iný účet
Lebo mne vraveli že musím dať iný
@oliqa ak máš dlhopisy tak 1-2dni ak akciové napr.americké tam je to od toho kedy dáš žiadosť na odkup - myslím že odkup je v ten deň ak dáš príkaz do 14-tej hodiny a na druhý deń veda cenu za akcie z predch.dňa , takže na druhý deň max.na 3(ak si dala príkaz po 14-tej hodine)...to je ak máš bežný účet v TB ak máš inú banku tak to môže byť o deň neskôr(opäť záleží kedy pošlú peniaze-môže to byť aj v deň kedy ich pošlú ale max do 24hodín)
Ja som rušila v sslp malému poistenie pre život a tak som sa oje***a až to pekné není má tam cca 400€ a vrátia mi Max 100€ to je neuveriteľné a ešte po mne chcú zaplatiť 50€ nič im nedám ich problém malý si sťahovať na čas nie po troch mesiacoch
@gabrielaaaa z poistky sa neoplatí vyberať peniaze, lebo nedostanete to čo ste tam dali. Tiež som sa popálila. Už máme iba rizikové pripoistenia a sporíme inde.
@gabrielaaaa toto je pri každej poistke so.sporenim. Jednoducho povedané, prvé roky sa platí banke/poisťovni a až potom sa začína sporiť. Väčšina vráti na konci obdobia ledva to čo bolo uhradené.
Áno ja som nechcela vyberať len oni si sťahovali ako sa im zachcelo
@oliqa podľa toho o aké konkrétne sporenie ide - či ide o stavebné sporenie, sporenie do fondov alebo sporenie s poistením....ide o sporenie v čsob kde je poistenie so sporením?