Ahojte. Prosím vás môže sa použivat pri pokladni sfoteny kód karty gvp v mobile ci musím predavačke pri pokladni vždy ukázať klasickú kartu gvp? Vdaka
Ak je to karta s čiarovým alebo QR kódom, skús používať aplikácie na ukladanie kariet, napríklad Stocard. Bude to viac čitateľnejšie z obrazovky, ako keď zobrazuješ uloženú fotku karty.
Neviem co je gvp. Predpokladam, ze nejaka zakaznicka karta s ciarovym kodom. Im to je sumafuk ako to nacitaju, takze v principe staci v mobile. Ale. Niektore starsie skenery z mobilu nenacitaju - nove uz s tym problem nemaju. A odfoteny kod nemusi byt dostatocne kvalitny pre nacitanie. Odporucam tiez apku do mobilu Stocard, tam si kod nacitas a apka si ho vytvori - opat "nakresli".
GVP podľa mojich informácií akceptuje iba klasickú plastovú kartičku (interný predpis) Skúšal som to uloženou kartou v telefóne a predavačka mi povedala, že iba klasickú.
Ja som dlhu dobu pouzivala ofotenu slovnaft kartu napriklad. Princip je asi ten isty, takze staci ofoteny ciarovy kod.