Premiér Ódor sa vo včerajšom Programovom vyhlásení vlády vyjadril k potrebe adresného poskytovania dávok a príspevkov pre rodinu.
Ste za, alebo proti?
Súhlasíte s tým, aby ste boli prevažne len poskytovateľmi zdrojov (prostredníctvom daní) ?
@lelelienka Krasne napisane. Veeelka pochvala.
100% suhlas.
@lelelienka presne tak, súhlasím
@lelelienka v tomto prípade ale je štát na vine alebo doktori a komisie, ja neviem čo, ktorí vydajú papiere pre práce schopného aby tie dávky mohol dostávať doživotne?
adresne na SK znamena ciganom a ciganom a ciganom
ja som za...zamerat sa na nizkoprijmove domacnosti
Dávky bezpodmienečne pre nízkopríjmových starobných dôchodcov, ktorí pracovali celý zivot
Rozhodne nesuhlasim s tym, aby som zo svojich dani zivila lenivych, pologramotnych ci vecnych spekulantov, ktori nikdy nepojdu robit a ich hlavnym heslom je nieco v zmysle “stat, staraj sa”. Aj davky by mali byt aspon ciastocne “zasluzene”, cize nie automaticky kazdemu, kto natrci ruku, ale treba do systemu aj nejako prispiet. Potom ok, majme davky, ale len na preklenutie zivotnych situacii, rozhodne nie celozivotne a take, co maju nahradit pracu ci povinnosti jednotlivcov. Vynimka jedine v pripade, ak clovek nemoze, ale naozaj nemoze kvoli chorobe, pracovat.