Ahojte,chcem sa spýtať...Sme v situácii kedy nám súrne treba auto automat do rodiny... manželka je na materskej,tak bohužiaľ nemá možnosť úveru.Aj keď ona by nemala problém,no ja som mal v minulosti osobný bankrot a neviem či by sa somnou rozprávali,aj keď by som dal vyššiu akontaciu..Neviete niekto poradiť?
Určite nie aaa auto
@sissy27 V piatok som bol v Reiffeisen banke a povedala mi že úver po osobnom bankrote nieje problém, že ráno schválil 26000e pre klienta...A v poslednom čase sa veľa ukazuje príspevkov a komentárov že prešiel im úver či pôžička po bankrote...Tak neviem....Preto zháňam informácie.
@janai1 sissy27 V piatok som bol v Reiffeisen banke a povedala mi že úver po osobnom bankrote nieje problém, že ráno schválil 26000e pre klienta...A v poslednom čase sa veľa ukazuje príspevkov a komentárov že prešiel im úver či pôžička po bankrote...Tak neviem....Preto zháňam informácie aby som vedel ako som na tom,aby som do budúcnosti žil ako ostatný.
@palcii tak zober uver v banke 🤷♀️ pani za prepazkou ti moze povedat cokolvek, ona to ale neschvaluje. Realne je problem dostat uver ak si v poslednych 5 rokoch meskal s nejakymi splatkami a nie este ak si si svoje podlznosti nesplatil vobec. Sam so sebou sa porozpravaj, ci by si pozical peniaze niekomu, kto nesplaca 🤷♀️
Vyskusaj, uvidis. Aj tak je kazdy ziadatel posudzovany individualne.
@sissy27 Ja som ako 23ročny začal vo veľkom podnikať, kúpil som potraviny, otvoril reštaurácie, investoval do predajných stánkov na jarmarkoch...pobral úvery, pôžičky a už ani neviem čo všetko.Samozrejme mladý a blbý a nedarilo sa.A tak prišlo veľa exekúcii a mesačne splátky 4000e, rozvod...a podobne srandy.Osobny bankrot mi dal novú šancu na život... Dnes som poučený a mám založenú novú rodinu...A chcem si niečo aj budovať...Na manželku je hypotéka,a všetko iné,a tak si to nepredstavovala keď si ma brala... takže ak je šanca niečo vybudovať,tak chcem vedieť.
@palcii ja ta nesudim, ale jednoducho mal si problemy so splacanim svojich zavazkov, v podstate ani nikdy nebudu zaplatene, druhi ludia / institucie prisli kvoli tebe o financie. A preto budes pre kazdeho dalsieho potencionalneho veritela vzdy extremne rizikovy. Ak sa ti teraz dari a mas dobry prijem, tak bude pre teba lepsie setrit. Ano, trva to dlhsie, ale nikoho tym neohrozis a je naozaj mozne, ze ty uz nikdy nedostanes ani mikrovlnku na splatky.
@palcii a keď ti v RB povedali, že to nie je problém, prečo si neskúsil podat Žiadosť? Ako dlho si po bankrote? A je rozdiel ci je bankrot kvôli úverom lebo si ich nesplacal alebo zdravotná a podobne, keďže ak si bol v oneskanibuvery a zosplatnili ti ich tak si pre banky nezaujímavý a nedajú ti nič. Robila som v banke
@palcii Dobry den, podarilo sa Vam ten uver vybavit?
hlavne sa vyhnite AAA🙄