AAA Auto úver a osobný bankrot

palcii
14. jan 2024

Ahojte,chcem sa spýtať...Sme v situácii kedy nám súrne treba auto automat do rodiny... manželka je na materskej,tak bohužiaľ nemá možnosť úveru.Aj keď ona by nemala problém,no ja som mal v minulosti osobný bankrot a neviem či by sa somnou rozprávali,aj keď by som dal vyššiu akontaciu..Neviete niekto poradiť?

guudy
14. jan 2024

hlavne sa vyhnite AAA🙄

anicka332
14. jan 2024

Určite nie aaa auto

anicka332
14. jan 2024

@palcii skus Reiner autocentrum

sissy27
14. jan 2024

@palcii ako bolo spomenute, tak AAA nie je ani nahodou dobry napad. A zial, po osobnom bankrote ti ziadna aspon poloseriozna institucia uver neda, kedze osobny bankrot si mal kvoli neplateniu svojich zavazkov…

janai1
14. jan 2024

@palcii hej? však ešte tento týždeň si tu zakladal témy o tom ako tebe žiaden úver netreba

palcii
autor
14. jan 2024

@sissy27 V piatok som bol v Reiffeisen banke a povedala mi že úver po osobnom bankrote nieje problém, že ráno schválil 26000e pre klienta...A v poslednom čase sa veľa ukazuje príspevkov a komentárov že prešiel im úver či pôžička po bankrote...Tak neviem....Preto zháňam informácie.

palcii
autor
14. jan 2024

@janai1 sissy27 V piatok som bol v Reiffeisen banke a povedala mi že úver po osobnom bankrote nieje problém, že ráno schválil 26000e pre klienta...A v poslednom čase sa veľa ukazuje príspevkov a komentárov že prešiel im úver či pôžička po bankrote...Tak neviem....Preto zháňam informácie aby som vedel ako som na tom,aby som do budúcnosti žil ako ostatný.

bosorkabb
14. jan 2024

@palcii tak si zober úver v banke a kúp auto. Ak ti nedajú úver v banke tak ani v AAA auto. Skús a uvidíš.

sissy27
14. jan 2024

@palcii tak zober uver v banke 🤷‍♀️ pani za prepazkou ti moze povedat cokolvek, ona to ale neschvaluje. Realne je problem dostat uver ak si v poslednych 5 rokoch meskal s nejakymi splatkami a nie este ak si si svoje podlznosti nesplatil vobec. Sam so sebou sa porozpravaj, ci by si pozical peniaze niekomu, kto nesplaca 🤷‍♀️
Vyskusaj, uvidis. Aj tak je kazdy ziadatel posudzovany individualne.

palcii
autor
14. jan 2024

@sissy27 Ja som ako 23ročny začal vo veľkom podnikať, kúpil som potraviny, otvoril reštaurácie, investoval do predajných stánkov na jarmarkoch...pobral úvery, pôžičky a už ani neviem čo všetko.Samozrejme mladý a blbý a nedarilo sa.A tak prišlo veľa exekúcii a mesačne splátky 4000e, rozvod...a podobne srandy.Osobny bankrot mi dal novú šancu na život... Dnes som poučený a mám založenú novú rodinu...A chcem si niečo aj budovať...Na manželku je hypotéka,a všetko iné,a tak si to nepredstavovala keď si ma brala... takže ak je šanca niečo vybudovať,tak chcem vedieť.

sissy27
14. jan 2024

@palcii ja ta nesudim, ale jednoducho mal si problemy so splacanim svojich zavazkov, v podstate ani nikdy nebudu zaplatene, druhi ludia / institucie prisli kvoli tebe o financie. A preto budes pre kazdeho dalsieho potencionalneho veritela vzdy extremne rizikovy. Ak sa ti teraz dari a mas dobry prijem, tak bude pre teba lepsie setrit. Ano, trva to dlhsie, ale nikoho tym neohrozis a je naozaj mozne, ze ty uz nikdy nedostanes ani mikrovlnku na splatky.

nelka93
20. jan 2024

@palcii a keď ti v RB povedali, že to nie je problém, prečo si neskúsil podat Žiadosť? Ako dlho si po bankrote? A je rozdiel ci je bankrot kvôli úverom lebo si ich nesplacal alebo zdravotná a podobne, keďže ak si bol v oneskanibuvery a zosplatnili ti ich tak si pre banky nezaujímavý a nedajú ti nič. Robila som v banke

marekba
20. jan 2024

@palcii ja som tiez po bankrote, riesime auto tiez, bol som sa pytat v banke a ze mne nedaju uver vobec, v aaacku sme este neskusali, ale pochybujem, lebo aj leasingovky pozeraju registre, ja som mal bankrot 2017, napis potom ako si ty dopadol, lebo viem ze niektorym schvalili.

palcii
autor
22. jan 2024

@marekba Ahoj a podľa čoho teda myslíš že rozhodujú???Ja som v Reiffeisen banke a povedali mi že im prechádzajú úvery po osobnom bankrote....tak neviem...

miriam1910
20. mar 2024

@palcii Dobry den, podarilo sa Vam ten uver vybavit?

olga12323
17. nov 2024

@palcii to isté bolo povedané aj mne a poznám aj veľa ľudí čo na pôžičku prešli aj v slovenskej sporiteľni a tak isto aj v aaa auto ibaže treba zvoliť spoločnosť ESOX