Ahojte ako rychlo cerpa hypoteku 365 banka?mame vsetky papiere odovzdane v banky dakujem
@jakubvojcik 19.ho mame splatnost v prima banke ale 18.ho musia mat peniaze na ucte a 17 .je sviatok
@andika1989 to stihnete ak uz máte len podpísať čerpanie. Keď ste teda všetko uz doložili do banky.
ak je vsetko v pohode, myslim si, ze sa to stihne v pohode. daj ale vediet, ako ste nakoniec dopadli a ci ste nemali nejake prietahy
@andika1989 ja mám s 365 veľmi zle skúsenosti...po troch mesiacoch od podania žiadosti žiadna odpoveď... dennodenne vyvolávanie vypisovanie mailov, odpoveď žiadna....tak som to odvolala a išla do Prima...v Prima schválené do troch dní, celé vybavovanie trvalo dva a pol týždňa ..od podpisu čerpania sme mali peniaze na druhý deň na účte.....
@andika1989 dobrý deň vy ste žiadali o hypotéku v 365 banke??Chcem sa opýtať ak to mate uz schválené ze za akú dobu to bolo,lebo my sme dávali do banky vsetko 5.11..všetko je v poriadku všetko tam je a ešte stále nič.
@27saska10 viete čo po posledných skúsenostiach celkom dlho ľudia čakajú na schválenie... od jedných ktorým som s úverom ani urgenciou nepomáhal som dostal info že 5 týždňov čakali a potom im vlastne povedali že majú skúsiť nahodiť o 2 mesiace.. neviem čo to bol za prípad, ale momentálne sa celkom dlho čaká na schválenie v 365banke
@andika1989 máte dohodnutý podpis čerpania? či v akom ste štádiu?