Dobrý večer bola som v banke 365, zrušiť bežný účet. Pani zobrala odo mňa 20e a že účet je zrušený. Ale stále mi chodia emaily že mesačná platba za účet. Už je tam vraj 150e. Ako je možné že účet sa nezrušil?
Rušila som účet v 365 a žiadnych 20€ som neplatila.
Takisto som dostala o tom potvrdenie. Takže sa zober a choď do banky
@luna11 Nie doklad mi nedala. Písala som Gmail a vraj účet nebol zrušený ani nebola vraj požiadavka o zrušenie.
@janai1 Tak ako je možné že priamo na pobočke zobrala 20e a účet nemám zrušeny a ešte vraj mi rastie dlh o ktorom nič neviem.
@famebazarik2024 keď už tak účet sa ruší tak, že cez appku pošleš žiadosť. Urobíš aj doma, nemusíš ísť ani do banky.
A bohvie za čo si zaplatil tých 20€. Isto si si vypýtal doklad 😉
@famebazarik2024 keď rušíš účet na pobočke tak podpisuješ dvojmo papier o zrušení a jeden kus ostáva tebe
ak to má byť účet plus za 5.90€ mesačne tak to je už 2 roky čo dlžíš za účet, tam bude niečo iné čo zamlčuješ
@janai1 Cez apku sa mi zrušila iba karta ale nie účet to ma volali tam osobne a doklad si vždy o platbe pýtam ale povedala ze ten príde elektronicky
@maranco mesačne som platila 3e za účet a chodila mi tam iba materská. Žiadne úvery, pôžičky ani nič podobne nemám. A ani neplánujem.
@famebazarik2024 poplatok 3€ v 365 ani neexistuje. Nepomýlila si si banky? 😂
@maranco očúvaj ma sem prosímtapekne, keď buem scet zrušic ten zadarmový účet v 365 banke ale sú tam aj investičné účty aj kedz tam je 0€ ale vraj sa mi to zobrazuje v aplikácii lebo že akcie sú nakúpené. Chápeš burza mi pracuje ale s nulou. A že aj hento mi zrušá? Lebo volakerí majú tak že tí investičné patrá pod 365 invest a účet majú indze. Tag aby sa nestalo že účet mi zrušá a hento investičné mi tam budze svícít.
@thunderdome investičný účet som rušila v banke.
Samotný bankový účet cez appku
To já potrebujem všetko dať preč ale investičný tam nemá žiadne tlačidlo že vymazať zrušit. Ty to tam kde vidíš? Všelijako musím do banky a spraví sa to naraz. Lebo aj keď za tie veci neolatím ale lúbim v tom mať poriadok a nie kopec účtov na mene a nič na nich neni. Tým mám na mysli aj tie elektronické gastráče. Každý mesiac som v inom zamestnaní a tak každy mi vydá gastráč mám účet u troch či kolkých gastrospoločnistí a nepoužívam. Tak načo. Mám aj poštovú kartu tiež nepoužívam. Odvšadial mi len chodia výpisy že tam mám nulu. Výpisy sa dajú zablokovať v maily ale chápete: Načo sú mi veci ktoré nepotrebujem a nepoužívam?
@thunderdome blokovať výpisy v maili je hlúposť, ak tak odhlásiť sa z posielania výpisov
náhodou zmenia obchodné podmienky a nedozvieš sa, alebo Kmotríkova Callio gastro karta končila tak poslali mesiac-dva pred koncom správu že treba minúť inak prepadne.
Ľudia ktorý už nepracovali v pôvodnej firme sa nedozvedeli a o naškrečkované stravné prišli.
Slovákom na gastrokartách prepadli stovky eur. Známa firma zo dňa na deň ukončila činnosť
https://news.refresher.sk/159058-Slovakom-na-ga...
Ja na nich mám nulu a keďže často mením zamestnanie (každa firma má zmluvu s inou gastrospoločnosťou) a tak to len stojí prázdne. Svojím spôsobom to všetko je účet vedený na moje meno, z ktorých chodia výpisy, sú aktívne, a nevyužívam ich ani ich nepotrebujem. Neviem načo sú nejakému sockárovi ako ja 2 bankové účty, 3 gastroúčty, poštová karta, shell club smart a kadečo podobné.
@thunderdome precitaj si ešte raz čo som napísala. Investičný účet sa ruší osobne v BANKE.
Bankový účet sa dá zrušiť cez appku keď pošleš žiadosť
@maranco a tie Doxx, Edenred tiež skrachujú?
@thunderdome ľudia nedokážu predpovedať budúcnosť, ani počasie o týždeň
ja som bola v banke 24.11 zrušit učet, stravila som tam 3 hodiny a nešiel im system, tak som to dala zrušit cez inu banku, v 365 mi vraveli že do 2-3 týždnov to zrušia, teraz mi napisali že učet bude zrušený 7.1.25, čo na to povedat, som riadne naštvana, zbytočne platim za učet, aj som im napisala, že su riadne .....že som od nich neodišla skor
Ja som bol dlho v 365-ke a neplatím za účet. Nemal som snimi nikdy problémy že výpadok keď som práve niečo riešil a tak. Ja som tam bol spokojný. Len som prešiel do Fio kvôli jedinému detailu čo je len malé plus. Ale inák 365 banku by som spolu s Fio bankou odporúčal.
Mate doklad? Pisomne ich kontaktujte. Ak to nepomoze, dohliadajucim subjektom je NBS na ktoru mozete podat staznost.