Zámena manželiek - 45-ročný muž a 17-ročná žena

4. aug 2024

Videli ste tu časť (je to už staršia pozerám spätne ) kde 45 ročný chlap ma 17 ročnú manželku? V 15 rokoch jej urobil dieťa?😰 tak to je už aj na mňa moc 🥲 a ešte idú do televízie?

dadis
4. aug 2024

No vidis, mohla si si pozriet nejaky dobry film a byt bez tejto skusenosti. 😀

svetlonos
4. aug 2024

Oprava 17 rokov = dospievajúce dievča. Okolo zeny ani nešla.

pribinak
4. aug 2024

Jej urobil dieťa? Ona bola kde? Chcela si napísať si urobili dieťa

solinkarka
4. aug 2024

to bolo uz daavno a uz maju aj druhe dieta

mousegirl
4. aug 2024

Videla som tu časť. Ja myslím,ze toto je presne ten prípad, keď platí, že nie všetko je čierno-biele. Je to dievča, na ktore vlastní rodičia kašľali a drogovala už v detskom veku. V tom chlapovi našla partnera aj otca v jednej osobe a len vďaka nemu vedie teraz “normálny ”život. Z jej pohľadu teda určite veľká vyhra.

autor
4. aug 2024

A ako on odvôvodnil že nemôže byt pedofil lebo ona mala už prsia trojky a to sa pedofilom nepáči🤣🤣🤣 tak to ma dostalo.. 🙏🏼 mne sa tak zdalo že nemala žiadne ale nevadí

karolinakovac
4. aug 2024

Najlepšie na tom bolo že tej mladej muž sa poznal s jej rodičmi a keď sa ona narodila on za ňou chodil keď bola už ako dieťa 🤮toto on bez hanby hovoril do telky

luccija
4. aug 2024

Videla som to už dávno...hrozne ako sa správala aj ona aj on k deťom.Niektorym ľuďom z tých zamien by mali deti zobrať a dať pestunom.Chore vzťahy, chorí ľudia.Vela x opitá žena, muž na drogách.

egonsk
4. aug 2024

to bola ta z decaku a obaja mali zuby akoby strk jedli? A on ju chodil pred skolu cakavat? Jeden taky diel si pamatam a to bola sila, ale ich vek si uz nepamatam.

autor
4. aug 2024

@karolinakovac preboha to fakt? Chorá celá rodina..

bimbina
4. aug 2024

Prave preto nepozeram TV programy… 🙂 ani spravy, TV mame, ale púšťame si veci, ktoré chceme, ktoré nás zaujimajú - bez negativity , pohorsenia a agresie .

lakebabe
4. aug 2024

To bolo staré už majú dve deti a su zobrati ak sa nemýlim

alickapusinka
4. aug 2024

ježiši umrela som smiechom. Nemôže byť pedofi lebo pedofili nemaju radi 3 prsia to je už len čo toto za kravina.

autor
4. aug 2024

@alickapusinka tomu ver🤣🤣ja som si to ešte raz vrátila dala mikrofón k uchu či dobre počujem🤣🤣🤣 určite nieje pedofil!! 🤣🤣

cimage
4. aug 2024

Tieto programy v tv 🤮. Zamena, bez servitky, farma, atd, to len hladaju magorov aby zaujali. Neda sa to pozerat, preto tv uz ani nemame.

gabriela2952
4. aug 2024

Je to nechutne , videla som tuto časť už dávnejšie. Za hlavu som sa chytala ako môže 15 rocne decko priťahovať taky starý cap. Tam mali ale zakročiť jej rodičia

vanilkovazmrzka
4. aug 2024

Preco taky pedofil neni v base?