Videli ste tu časť (je to už staršia pozerám spätne ) kde 45 ročný chlap ma 17 ročnú manželku? V 15 rokoch jej urobil dieťa?😰 tak to je už aj na mňa moc 🥲 a ešte idú do televízie?
Oprava 17 rokov = dospievajúce dievča. Okolo zeny ani nešla.
Jej urobil dieťa? Ona bola kde? Chcela si napísať si urobili dieťa
to bolo uz daavno a uz maju aj druhe dieta
Videla som tu časť. Ja myslím,ze toto je presne ten prípad, keď platí, že nie všetko je čierno-biele. Je to dievča, na ktore vlastní rodičia kašľali a drogovala už v detskom veku. V tom chlapovi našla partnera aj otca v jednej osobe a len vďaka nemu vedie teraz “normálny ”život. Z jej pohľadu teda určite veľká vyhra.
A ako on odvôvodnil že nemôže byt pedofil lebo ona mala už prsia trojky a to sa pedofilom nepáči🤣🤣🤣 tak to ma dostalo.. 🙏🏼 mne sa tak zdalo že nemala žiadne ale nevadí
Najlepšie na tom bolo že tej mladej muž sa poznal s jej rodičmi a keď sa ona narodila on za ňou chodil keď bola už ako dieťa 🤮toto on bez hanby hovoril do telky
Videla som to už dávno...hrozne ako sa správala aj ona aj on k deťom.Niektorym ľuďom z tých zamien by mali deti zobrať a dať pestunom.Chore vzťahy, chorí ľudia.Vela x opitá žena, muž na drogách.
to bola ta z decaku a obaja mali zuby akoby strk jedli? A on ju chodil pred skolu cakavat? Jeden taky diel si pamatam a to bola sila, ale ich vek si uz nepamatam.
@karolinakovac preboha to fakt? Chorá celá rodina..
Prave preto nepozeram TV programy… 🙂 ani spravy, TV mame, ale púšťame si veci, ktoré chceme, ktoré nás zaujimajú - bez negativity , pohorsenia a agresie .
To bolo staré už majú dve deti a su zobrati ak sa nemýlim
ježiši umrela som smiechom. Nemôže byť pedofi lebo pedofili nemaju radi 3 prsia to je už len čo toto za kravina.
@alickapusinka tomu ver🤣🤣ja som si to ešte raz vrátila dala mikrofón k uchu či dobre počujem🤣🤣🤣 určite nieje pedofil!! 🤣🤣
Tieto programy v tv 🤮. Zamena, bez servitky, farma, atd, to len hladaju magorov aby zaujali. Neda sa to pozerat, preto tv uz ani nemame.
Je to nechutne , videla som tuto časť už dávnejšie. Za hlavu som sa chytala ako môže 15 rocne decko priťahovať taky starý cap. Tam mali ale zakročiť jej rodičia
Preco taky pedofil neni v base?
No vidis, mohla si si pozriet nejaky dobry film a byt bez tejto skusenosti. 😀