Zámena manželiek

25. okt 2024

Prosim vas neviete nahodou v ktorej casti ( a sezone - neviem ci sa to tak deli ako serialy) bola taka mlada pani, ktora bola v dome, kde nasla v struhanke vykaly od mysi a vyprazila v tom rezne? Nevedela co to bolo, az potom jej doslo. Dakujem

foxanda
25. okt 2024

Ahoj, našla som tento článok k tomu dielu, verím, že ti to pomôže. https://www.markiza.sk/relacie/zamena-manzeliek...

verca888
25. okt 2024

Fuj, to je akoze iny humus. To som ale nezachytila. A vsimli si to az ked to jedli alebo este predtym? 🙈

petronellla87
25. okt 2024

Tento alebo min týždeň to bolo ráno v telke na markíze skús pozrieť podľa programu

sevrin
25. okt 2024

Fuj. Ale ani ma to neprekvapuje, keď vidím aká elita národa sa tam nahlasuje.

tyrkysovy_joekey
25. okt 2024

@verca888 Pravdu mas, iny humus ta relacia. 😂 A este aj mysacie bobky tam jedia 🙂

rude_baby
25. okt 2024

Ha, tú časť si pamätám, v tej domácnosti s mysacimi bobkami viala vlajka s kosákom a kladivom 🤣

sonulcicka
25. okt 2024

Akurát to pozerám...bolo to v utorok ráno 8:25 na Markíze..

mamickalisticka
25. okt 2024

@sonulcicka aká séria a aká časť, neviete?

autor
25. okt 2024

Dakujem. Uz som to nasla. Tento “serial” je pre niekoho strata casu, tak ako pre mna pozeranie futbalu. Ani neviem preco, ked to ide v TV, tak pri tom zotrvam. Je mi velmi luto tych deticiek.. v akych podmienkach ziju a akych maju rodicov (ktorych si, vsakze, nevyberame). Bohuzial rodicia mali castokrat biedne detstvo, takze nemaju z coho moc rozdavat. A tak sa predava trauma z detstva rodicov na dalsie pokolenie. Je to velmi smutne pozeranie. A zaroven ma udivuje, co za level to je, ked uz sa ludia nestitia prejavit v tom najhorsom svetle pred tv kamerami a dvoma narodmi.. Vravim, chudence deti. Niekedy ale zas vidno, ako vedia ludia pekne zit aj z naozaj mala a deti lubia a netraumatizuju ich hlupostami typu “skoda kazdej rany, ktora padne vedla”..😔
Tuto cast som hladala, lebo som sa uprimne asi prvy krat pobavila. Pani bola nonstop taka zhrozena z toho, kam prisla. No a ta scena, ked zistila, v com vyprazila rizky bol vrchol😄este to aj podfarbili takou dramatickou hudbou. To je cely dovod🤷🏻‍♀️dakujem za cas vas vsetkych. Lubme svoje deticky najviac na svete a spravajme sa k sebe navzajom pekne🙂

autor
25. okt 2024

@tyrkysovy_joekey super profilovka🙂