Prosim vas neviete nahodou v ktorej casti ( a sezone - neviem ci sa to tak deli ako serialy) bola taka mlada pani, ktora bola v dome, kde nasla v struhanke vykaly od mysi a vyprazila v tom rezne? Nevedela co to bolo, az potom jej doslo. Dakujem
Fuj, to je akoze iny humus. To som ale nezachytila. A vsimli si to az ked to jedli alebo este predtym? 🙈
Tento alebo min týždeň to bolo ráno v telke na markíze skús pozrieť podľa programu
Fuj. Ale ani ma to neprekvapuje, keď vidím aká elita národa sa tam nahlasuje.
@verca888 Pravdu mas, iny humus ta relacia. 😂 A este aj mysacie bobky tam jedia 🙂
Ha, tú časť si pamätám, v tej domácnosti s mysacimi bobkami viala vlajka s kosákom a kladivom 🤣
Akurát to pozerám...bolo to v utorok ráno 8:25 na Markíze..
@sonulcicka aká séria a aká časť, neviete?
Dakujem. Uz som to nasla. Tento “serial” je pre niekoho strata casu, tak ako pre mna pozeranie futbalu. Ani neviem preco, ked to ide v TV, tak pri tom zotrvam. Je mi velmi luto tych deticiek.. v akych podmienkach ziju a akych maju rodicov (ktorych si, vsakze, nevyberame). Bohuzial rodicia mali castokrat biedne detstvo, takze nemaju z coho moc rozdavat. A tak sa predava trauma z detstva rodicov na dalsie pokolenie. Je to velmi smutne pozeranie. A zaroven ma udivuje, co za level to je, ked uz sa ludia nestitia prejavit v tom najhorsom svetle pred tv kamerami a dvoma narodmi.. Vravim, chudence deti. Niekedy ale zas vidno, ako vedia ludia pekne zit aj z naozaj mala a deti lubia a netraumatizuju ich hlupostami typu “skoda kazdej rany, ktora padne vedla”..😔
Tuto cast som hladala, lebo som sa uprimne asi prvy krat pobavila. Pani bola nonstop taka zhrozena z toho, kam prisla. No a ta scena, ked zistila, v com vyprazila rizky bol vrchol😄este to aj podfarbili takou dramatickou hudbou. To je cely dovod🤷🏻♀️dakujem za cas vas vsetkych. Lubme svoje deticky najviac na svete a spravajme sa k sebe navzajom pekne🙂
@tyrkysovy_joekey super profilovka🙂
Ahoj, našla som tento článok k tomu dielu, verím, že ti to pomôže. https://www.markiza.sk/relacie/zamena-manzeliek...