Z času na čas si pozriem zo srandy nejakú časť.. ale tie ženy tam to samá žena v domácnosti.. že nepracujú starajú sa o deti.. ja neviem či som ja mimo ale toto je bežne? Ešte v priemerných rodinách?🤣 js som sa s tým na Slovensku popravde ešte nestretla
V Cesku moze zena poberat rodicak az do veku 5 rokov
Ja tiež pozerám/ počúvam popri robote na skôr zaraza to že muži nič nerobia nič nevedia a žena safurt o všetko musí sama starať. Ďalšie pre zmenu žiadna hygiena, čistota, upratovanie, varenie,,,, nič nevie 🙈 každá druhá si vzala za muža róma ( Česká zámena manželiek)
Ak je doma do 6 rokiv na neplatenom rodicaku co ma povedat? - No zena v domacnosti.
Normálne bežné ženy z priemerných rodín nechodia do zámeny manželiek.
Ja poznam take zeny aj na Slovensku, v blizkom okoli mam dokonca tri. Jedna je doma v podstate cely zivot a su s tym aj s muzom spokojni, druha bola doma dlhe roky, mozno aj 20, no teraz uz robi, v podstate z konicka sa nakoniec stala robota. Tretia bola doma tiez niekolko rokov, teraz pomaha muzovi s jeho podnikanim, ale v podstate take pomocne prace. Vsetky tri su vysokoskolsky vzdelane v nie lahkych odboroch, su to inteligentne rozhladene zeny, ale vyhovovalo im zostat doma a viac sa venovat rodine.
rodiny do zameny su vyberane takto zamerne - o co ide? o sledovanost....takze tam nedaju rodinu ktora by nezaujala ale len "cirkusantov". Ovela lepsie sa pozera na niekoho kde si vies povedat ze ty sa mas este fajn, no nie? O to tam ide - cielene manipulovat divaka
Poznám niekoľko žien v domácnosti. Je to už aj u nás pomerne bežné. Manžel zarába dosť, žena sa do práce nehrnie. Väčšinou majú "veľmi veľa behania s deťmi po krúžkoch ". Pokiaľ im to vyhovuje, prečo nie...
tak presne a ešte ja by som od tak malých detí neodišla preč, ani cudziu ženu by som nenechala vychovávať moje deti 🙂 ale ak to tým v telke pomôže aj finančne aj vzťahovo, tak mi to až tak nevadí
@milka1988 Tak Rómovia sú pekný
@wanduska327 no neviem 🙈
@martinka13 vies co, ja toto neodsudzujem, lebo viem co je to behat po kruzkoch a popri tom robit....to je na slucku...kludne by som bola zena v domacnosti ak by mi manzel tolko zarabal ze ja nemusim (moj muz mi povedal to iste) - len sme sa zhodli ze musime lebo ani jeden z nas nezaraba nadstandard.
@michaela412 to je tyzden, v tom nevidim problem...bola by som za, aby nic nerobila ta pani co by sa so mnou vymenila a len oddychovala, len napr. ked som videla epizodu tych bielych ciganov (kusok od Surian co byvali) co ich vymenili s krasnou pracujucou ciganskou rodinou zijucou na urovni tak to u tych bielych by som nedala. A este ich ti darebaci povalaci ohovarali po relacii.
@stvura ja behám s deťmi, aj keď je pravda, že v práci som si sama paňou. Doma by som sa ale zblaaaaaznila
žena v domácnosti... buď sú na opatrovateľskom, alebo na predĺženom RD zo zdr. dôvodov dieťaťa...