Vražedné psyché - neznovuzrodená

22. dec 2023

Včera som počúvala túto časť a ešte dnes mi je zle. Pri najhoršej pasáži som musela vypnúť a predýchať. Povedzte mi ako môžu toto urobiť dospelé ľudské bytosti nevinnému dieťaťu 😭

babulkomale
22. dec 2023

Neviem o co ide ale chodte uz s tymi vrazdami doriti.

0silvia0
22. dec 2023

99 % zien tu ani nevie, o akom podcaste pises. Ja tiez nie a pocuvat to nejdem, aby som sa s tebou mohla rozhorcovat nad nejakymi uchylnymi debilmi.
Ak nieco pocuvat nedokazes, venuj sa niecomu pozitivnemu a uzitocnemu.

autor
22. dec 2023

@0silvia0
@babulkomale keď neviete tak sa nevyjadruje. Je to najpočúvanejší podcast na Slovensku, nemôžem za to, že akurát vy dve ho nepočúvate a ani netušíte o čom točíte

autor
22. dec 2023

@0silvia0 že 99% žien 😆

grof_monte_christo
22. dec 2023

Nikdy som o tomto podcaste ani ja nepočula.

autor
22. dec 2023

@grof_monte_christo v poriadku. Ja som tiež nepočula o veľa veciach, nevidela som veľa filmov, nečítala som veľa kníh a môžem pokračovať

0silvia0
22. dec 2023

Ok, tak cakaj na partacku. Ale neda mi, ked pocuvas o vrazdach, tak asi treba pocitat s tym, ze tam budu aj nechutnejsie podrobnosti.

autor
22. dec 2023

@0silvia0 pane bože 😅

janai1
22. dec 2023

Za mňa je to hrozne spracované. Po jednej časti som to musela vypnúť, to sa nedalo počúvať

autor
22. dec 2023

@janai1 v čom hrozné podľa teba?

ladyblcha
22. dec 2023

Ja to pocuvam, mam obdobie, ze si vypocujem 3-4 a potom si dam pauzu na nejaky cas, lebo emocie vo mne viac nezvladnu. Mne ten psychiater, toho zeriem.

bytc20
22. dec 2023

Ja to tiez pocuvam, ale tuto konkretnu cast som asi nepocula (nepoznam ich podla nazvov, len podla mien vrahov). Ja si pustim epizodu a potom to aj niekolko tyzdnov predychavam 😃 Ale teda zatial som poznala viac-menej vsetky pripady, co tam boli, takze nic nove 😅 A za mna bol asi najhorsi Svitek. Priserne 😞

katka700
22. dec 2023

Tento podcast nepočúvam, sledujem kauzu okolo 7 passengers a mám dosť. Niektorym ľuďom hlavne svatuskarskym posahancom (používam tento výraz aby nedošlo k zámene s normálnymi veriacimi) by nemalo byť dopriate mat deti.

julie19
22. dec 2023

Ja to tiež počúvam, spolu s mužom si ti zvykneme pustiť na striedačku s nezhasinaj alebo kriminálne spisy … túto časť som ešte nepočula ale už tam boli diely ktoré sa veľmi ťažko počúvali … ale ja teda počúvam hlavne kvôli tomu pánovi, fascinuje ma ako hovorí o svojej práci, ako to dokáže podať ..na vysokej škole som mala podobného profesora a to bola radosť chodiť na prednášky

babulkomale
22. dec 2023

Ano som rada ze to nepoznam, stacia mi naznaky a nie som taka jednoducha, aby som sa vyzivala v nejakom uchylackom hnuse.
Pomaham tazko chorym ludom v realite, nemusim pocuvat vo volnom case, ako sa im ublizuje.

silviaeli
22. dec 2023

No najpocuvanejsi , kym??..tiež som nic take nepocula a ani nechcem..načo to počúvaš, keď nemas nato žalúdok ??🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

janulka1802
22. dec 2023

Ja mám veľmi rada krimi podcasty, ale tento konkrétny som ešte nepočula. Nechápem baby, ktoré to nemáte rady, načo tu vôbec píšete? Ako podebatujete s autorkou, keď k tomu nemáte čo povedať?

autor
22. dec 2023

@bytc20 vážne? To si dnes vyhľadám a vypočujem 😀

autor
22. dec 2023

@janulka1802 chcú rýpať, nič nové...

autor
22. dec 2023

@julie19 on je úžasný a vedela si, že je to vnuk s dedom?

autor
22. dec 2023

@babulkomale takže ani o Hitlerovi si sa neučila na dejepise lebo ubližoval ľuďom? 😀

janulka1802
22. dec 2023

Autorka, keď ich máš rada, vypočuj si ich debatku, keď boli u Adely a Sajfu. Nájdeš si na youtube.

petronellla87
22. dec 2023

Ja som pocuvala true crime podcasty v praci asi vsetky co si vies predstavit😀 ale teda odkedy mam malu vobec to nedokazem pocuvat. Ale z poslednych casti co sa mi dostali do ucha som mala pocit ze vrazedne psyche slo kvalitou dolu. Lepsie boli Kriminalne spisy, alebo cesky podcast Kriminalka

autor
22. dec 2023

@petronellla87 ako myslíš kvalitou dolu? Ja som to pred pár dňami začala počúvať, vypočula som asi sedem podcastov. Idem od začiatku na koniec, takže sa mám na čo tešiť?

petronellla87
22. dec 2023

Ano kvalitou. Alebo mozno ze na začiatku boli tie pribehy zaujimavejsie, ku koncu ma az tak nebavili. Ale ako vravim bola som vtedy tehotna mozno to bolo len mojimi hormonmi😂ved uvidis az si vypocujes😊

autor
22. dec 2023

@petronellla87 ehm, chcela som povedať od najnovších po najstaršie 😀 Uvidíme , každopádne som zvedavá

bytc20
22. dec 2023

heh, ja som si aj hovorila, ze ked ides od zaciatku, tak sviteka si uz musela pocut. Ale uz chapem, ides od najnovsich 😃 Ten svitek je potom s1e3

lindous
22. dec 2023

Ja mam vražedné psyché celkom rada, ale musim mať na to vyslovene chuť, takže tiež ako už niekto vyššie písal, sem tam si dám pár dielov… k tomu, o ktorom píšeš som sa ešte nedostala, ale tiež som zopár nedopočúvala, najmä keď išlo o deti 😅 najviac sa mi páčili uplne prvé časti, prípady zo Slovenska, na ktorých často aj sám ako psychiater pracoval

rude_baby
22. dec 2023

Ja tento podcast počúvam a spolu s Doktor ma Filipa je to u mňa numero uno. K tejto časti - ta "matka" tak zúfalo chcela, aby sa medzi ňou a adoptivnou dcérou vytvorilo puto, až dopustila toto... Nechápem tu "matku" - prečo na tu terapiu šla, prečo dopustila aby urobili dievčaťu ti, co jej urobili a vôbec neziasahla... 😔A "terapeutov" už vôbec nechápem. Ani to, ako prišli na to, ze takto sa vytvorí puto medzi matkou a dieťaťom... Veľmi smutné 😔

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz