Mne sa 1 velmi pacil, bola som strasne zvedava na druhu cast.... Ale obrovske sklamanie...
Jednotka bola topka. Chceme ísť do kina na dvojku ale všade sú zlé recenzie, bojom sa ze budem sklamaná 🤣
Nevidela a trosku som smutna ze taketo vyslovene negativne nazory na to.. jednotka bola mimoriadne podarena, hrozne ma to bavilo po kazdej stranke. Netusila som ze ma byt aj dvojka, ale od spojenia Phoenix a Gaga som mala velmi vysoke ocakavania. Teraz mam obavy…
@lindous
@lucia13022023
@vanilkovazmrzka urobili z neho lacny muzikal. 🥲
Fakt, ako keby som ani nepozerala Joker... My sme s manzelom dali 3/10. 😏
Taky kde ludia na ulici zrazu prestanu robit co robili a zacnu tancovat skupinovu choreografiu a spievat? 😮💨
Jednotku som videla prednedávnom na netflixe. Pre mňa to bola neskutočná nuda. Herecký výkon fantastický, ale celkový dej o ničom. Čakala som viacej napätia, vzrušenie a strachu. Bol to jeden nudný príbeh o šialencovi. Čítala som recenzie na dvojku-vraj je to veľmi slabé.
@vanilkovazmrzka Ano. A ked som si povedala, ze konecne nejaky dej, dialog.. Bum. Spev. Aj ked Joker sam.... S gaga... Ach.... 🤦🏻♀️
Kriste.. tak to uz fakt nemohlo dopadnut horsie
@stanulienkat fakt? Tak na 2 radsej ani nechod, lebo rozbijes telku. 😄🥲
@vanilkovazmrzka a dej radsej ani nekomentujem. 🤐😑
Úplne súhlasím s tvojim nazorom...nuda aj za nás a pritom jednotka bola úplne úžasná
@len_nig a pritom mohol byt tak super film. 😏Herci super, jednotka dej tiez super... Takto dobabrat...
Asi sa chceli len priziviť na úspechu jednotky a ešte tam pritiahli slávne meno Lady Gaga, tak čakali úspech. Len už je tých Jokerov strašne veľa a už podľa mňa brakujú sami seba.
Je to muzikál takže za mňa obrovské sklamanie. Neodporúčam
mne sa to páčilo 😉
@stanulienkat Ja som akosi tiez nepochopila uspech tohto filmu. Dokonca som ho ani nedopozerala, vobec ma to nebavilo.
...pozrela som jednotku na základe reklamy na dvojku...no ja musím skonštatovať,že mňa sa to veľmi dotklo toľko emócií som v živote pri filme neprežila smútok ,strach,nenávisť...nevedela som sa dať dokopy 2dni 🙄 neustále som to mala v rozume(az do teraz)...možno je to zámer v dvojke, aby to bolo iné 🤷♀️...
Jednotka bola úžasná ale hneď ako som čítala že dvojka bude muzikál som vedela že to bude zlé.
Ešte som nevidela, ale dnes som presne už toto čítala, tak zvažujeme či vôbec ísť do kina 😅 ale hneď ako ohlásili dvojku som sa toho tak trochu bála....