Prosím poraďte vianočné filmy (niečo na štýl Láska nebeská).. skôr romantické
Noc plná zázrakov, Přání pro Ježíška, Noc pastýřú...
tento český (dá sa stiahnuť) : Vianočný príbeh
https://www.csfd.sk/film/914037-vianocny-pribeh...
Šťastný nový rok (americký film, nie ten slovenský), na Slovensku uvádzaný ako Silvestrovská noc.
@unicornlady Toto je taká, ale že takááá sračka, že koniec. Dopozerali sme to len zo zotrvačnosti.
Posledne vianoce
@h2 Ja som tiež čakala, že to bude lepšie, ale raz sa to pozrieť dá :D
Môj top vianočný je Vianoce na štvrtú ❤️ to ma neomrzí, romantická komédia
Vianoce u Tiffanyho 🔝 a minule som pozerala Dvanásť darčekov, tiež pekný film...Alebo Láska na svahoch
Zaklad rodiny
Aj v Bridget Johnesovej boli Vianoce - take peekne ugly christmas svetre mali 🙂
akurát včera som pozerala Ladové Vianoce, celkom fajn, taká oddychovka, Je ich veľa, ale názvy si ja nepamätám. Pozriem na youtube a čo ma zaujme, pustím si.
Este niekomu sa zdala Laska nebeska ako totalne neromsnticky smutny film, akurat ze to bolo na Vianoce? 😅
Bridget Jones zacina na Vianoce
Dakujeeeeem za tipy, vela z nich som nevidela 😍
@kitycat v podstate áno. Nie je to vyslovene romantický film a viackrát plačem pri ňom 😜💔
@kitycat mne nie, ja ten gýč zbožňujem 😍 to je proste môj čas vianočného kľudu, žiadne sopliky, vláčiky, pišať, kakať, len ja a ideálne s čokoládou 😂
Pozeraj na Dome tam ich býva veľa.
@bloger no práve na Dome sú také príliš sladké filmy s príliš gyčovou náladou na mňa 😄
Okej mne sa páčia sú krásne. Zrejme ale nemusia sadnúť každému. Tak ti želám aby si si niečo vybrala. Aby si bola spokojná.
Krampus
Ja sa vždy teším cez Vianoce na film Láska v Laponsku... ta príroda a atmosféra nádherná 😊
Prázdniny (s Cameron Diaz)