Ahojte žienky . Len taká oddychová téma🙂
Aký máte názor na tento seriál? Páči sa vám? Pozeráte ho ?😁
@janka_janka123 videla som naozaj len par casti. Fajn serial ale myslim, ze to skonci ako oteckovia. Rada som ho pozerala kym ho nezacali umelo natahovat .. budu sa tam riesit uz totalne somariny len aby bolo ..
@wishes áno aj ja som pozerala. Ale potom sa každý hádal s každým a každý mal s každým problém😂 dokonca som aj varila niektoré recepty. Ale už som to prestala pozerať. - vadili mi hádky. Ale neviem aké to je teraz, či sa stále hádajú účinkujúci.
@viky_21
Presne. Totálne somariny riešia. Zo začiatku sa to dalo aj sa mi to páčilo. No teraz, ide to dole vodou.😔😐
Tiez som to pozerala, len ako taku oddychovku, plus som si to púšťala k praci aby som nemala ticho. Ale ako teraz zacala nova séria, videla som asi tri casti a prestala som to pozerat, akosi ma to začalo iritovať 😀
@janka_janka123 markiza a vseobecne režiséri su nepoucitelny, nie raz boli negativne nazory na oteckov, ako to uz moc prehanali.. a teraz znovu ... rada to pozeram, ale neskutocne mi uz vadi Naďa, ona vsetko vidi az moc realne, vsetkemu veri, do vsetkeho sa miesa, vsetko riesi, nerespektuje Martina.. a mala Hanka, je až moc rozmaznaná ..
Mne sa najviac paci Lucia, tam to bude este zaujímavé
Pozeram ale par veci je ozaj pritiahnutych uz za vlasy. Zena porodi a cela rodina sa tvari ako jej musoa pomoct chuderke, lebo to sama nezvladne, ani len zostat s dietatom par hodin sama (mam doma tri, tak asi preto ma to irituje 😄 ).. a sakra mi vadi ako hanke skacu okolo zadku a vsetko jej prisposobuju ako leby bola hlava rodiny.. ale tak serial pri ktorom sa clovek nemusi extra zamyslat je fajn 😄
Hanka, pre mňa kameň úrazu, neskutočne rozmaznaná postava, afekt...
Ja to pozerám.
@janka_janka123 v pohode
Ja mám nikedy pocit že ten scenár písali len ženy.
Mužom dávajú strašné ženské správanie a slová do úst.
Martin chudák postava čo vôbec nevie kde je sever.
Takého trtka tam robia z neho stále.
Podľa mňa to dávno stratilo stavu.
Skoda
Podľa mňa je to už trošku prehnané. Bolo to fajn aj som to rada pozerala. teraz mi to príde také nereálne. Nikto tam nechodí do práce a všetci si len sťažujú. Téma je dobrá ale spracovanie už až tak nie. Akože dá sa to pozerať ale už sa točili aj lepšie seriály podľa mňa. Ale každý má svoj názor 😁
Aha uz som si uvedomila, co mi prekáža - Hanka 😅 posledne casti, ktore som pozerala, som vzdy ked tam bola Hanka pretáčala, tie konvezacie s nou su uplne strasne, a najma sa mi neda pozerat na to, ako vsetci skáču ako Hanka píska a ako donekonečna a stale vsetci opakujú, ze “to je pre dobro Hanky, najdolezitejsie je aby ona bola stastna”, a pod..
@ruxandra mám to rovnako.
@janka_janka123 mne tam strasne vadi ,,prepac" minule syn naratal od zaciatku po 1reklamu 6x prepac. Ked to pocujem mi to uz reze usi🙄
radsej v tom case pozriem bez servitky na jojke 😀