Je pekné, že to učí k zdravému životnému štýlu, že treba cvičiť a zdravo jesť. A že sa pekne správať a pomôcť aj tomu, kto nám robí zle.
Ale ten jeden herec robi rôzne saltá, skočil aj akoby banjijamping.. ak to robí on a neni to nejak retušované. Také niečo podľ sa mňa nedokáže niekto len tak mirnix dirnix...
Ako to vplýva na vaše deti?
Pán, ktorý hrá Sportacusa, je nejaký atlét, alebo gymnasta, čiže reálne to je, ale inak nechápem zrejme otázke 😀 decká to chcú opakovať, alebo čo?
Dcéra je už dospelá, druhá má 14 a žiadnu újmu z toho seriálu na nich nebadam 🙂
Bolo to už dávno, čo toto pozerali moje deti.. je to pekná blbosť, ale bavilo ich to.. (nepopieram že gýčové kostýmy a ateliér, hlúpy dej ma v akomkolvek filme vždy strašne iritoval) neviem ako by to malo na nich vplývať, už v čase keď to sledovali vedeli, že to nie je realita.. nemám rada ak pozerajú hlúposti, ale ak ich už pozerajú rozoberáme nereálne a absurdné veci čo sa tam dejú a vysvetľujeme si, prečo sú absurdné (aspoň toto je pozitívne na Tom ak človek pozerá blbosť, je to podnet na rozhovor).. nepamätám si však konkrétne diely, neviem už nic konkrétne čo má vytláčalo, takže neviem objektívne prispieť.. som veľmi rada že takéto blbosti už nepozerajú.. 🤪