Pozerali ste v siedmom nebi pribeh Stefana Bacza? Mna by zaujimalo kde zmizla ta jeho priatelka, kt.sa s nim na socialnych sietach prezentovala ako jeho opora, mali tam spolocne fotky a zrazu ju neni nikde vidiet. Ani v tv ju nespominali? Neviete niekto ci ho opustila ci kde je?
@sofia1979 no asi to nebol žiadny anjelik, ale toto si naozaj nezaslúži nikto
@heaveen aha. Tak asi preto nechceli ludia v jeho panelaku tu miestnost pre neho.ako telocvicnu ci co to mal Vilo.v plane.
A ja ze aky hnusni susedia, ze im je lahostajny hendikepovany clovek.
Jeho priatelka to nedala a opustila ho. Teraz ma noveho pritela s ktorym beha po dovolenkach. Misa si uvedomila ze uz nikdy nebude taky nabuchany 2 metrovy vymakany fešak ako predtym lebo sa zmenil aj fyzicky aj mentalne tak si isla stastie hladat inde. Hlavne ze laska navzdy ako sa prezentovala
@terezkaarthuramax Ja si myslím že Vilo-celá Markiza vedeli čo sa presne stalo v minulosti a čo mu dopomohlo k tomuto stavu(mozno im to aj sam povedal) len no musia/chcú to do TV nejako takto emotívne podať divákom. Ja toto urcite nikomu neprajem, len mám rôzne pocity z toho.
Ak je pravda Co sa pise, ako zil tak dopadol a ani korunu by som mu nedala. Je kopec inych ludi ktori potrebuju pomoc a opravnene.
@heaveen no ked Vilo hovoril o tom hlasovani ze len oar susedov to podpisalo tak to.oprezentoval tak ze su v tom panelaku bezcitni ludia. dat suhlas nestoji nic...a pritom je to asi preto ako predtym zil
podľa mňa, ani mu nemali dať priestor v Siedmom nebi... mal by sa skôr hanbiť a trpieť a nie prijať pomoc od ľudí, keď mnohým pobližoval a vraj drogy, alkohol... niekto nemá čo dať deťom jesť a obliecť a nie tento potrebuje posilku??!!
A zienky, ak je pravda ako zil, tak som skoncila s pozeranim 7me nebo, takemuto pomahat?
Ja by, som bola docela zvedavá aký bol pred. Tak divne sa Vilo vyjadril. Že pomáhajú Stevovi aký je teraz nie predtým mne to prišlo trošku dvojzmyselne, kto tsk dobije strašne chlapa. Ale teda obdivujem je silný to je fakt držím palce