Veríte na to že tí ľudia v utajenom šefovi fakt nevedia o čo ide a zistia to na tom dojimavom konci ? 😅 Veď ich predsa natáčajú takže to musí byť hrané nie (keď nemám už nad čím rozmýšľať tak sú to aj takéto blbosti) 😃😃
@janai1 podľa mňa je to totálna blbosť že natáčajú niečo také aby to bolo ako "naozaj" kamarátka sa somnou šla hádať o tom že to nieje hrané a nepochopila ani keď som jej povedala že hej ? A podľa teba mohli spraviť to že natáčajú ľudí v práci a oni sa potom zbadajú v telke bez ich súhlasu ?😃
Ono vtedy zamestnancom povedali, že natacaju promo k novej predajni či také dačo ... ale to by ti zamestnanci museli byť úplne na hlavu padnutí 🤣
@janai1 no ale musím uznať že tí zamestnanci by sa uplatnili aj ako herci 😃
Tak ono nenatacaju všetkých a veľa postrihajú. Kopu veci sa ani nedostane do TV. Aj u neho natáčali viac ľudí a nebolo to v TV nakoniec.
Ale jediné čo môžem povedať, že je pravda, že tie odmeny im naozaj dal, čo tam na konci rozdávajú .
V minulej časti sa stalo, že jedna zamestnankyňa povedala, že vie že je to ich šéf, spoznala ho.
Jasne že vedia. Však to je platená reklama pre firmu a podnik. Tá sa všetci musia podľa toho správať
Lenže tí ľudia tam naozaj plaču a neprídu mi ako herci
Kamoska bola sucastou UŠ a vedela
Pozri sa na to komplexne - každá jedna časť je ako cez kopirák. Pri každom jednom zamestnancovi sa objaví nejaký problém - buď urobí nejakú chybu, alebo je vadný stroj, alebo niečo podobné… A nakoniec mal ten zamestnanec ťažký osud.
V komentároch stále spomínajú, že to natáčajú dokument napr. o začlenení bezdomovca, alebo navratilca zo zahranicia, do pracovného procesu.
Mapujú ako skúša prácu v rôznych formách. Väčšina zamestnancov s tým nemá problém, dajú súhlas na natáčanie aj zverejnenie na obraze. alé nájdu sa aj takí ktorí nie, tak buď ich netočia, alebo stvorcekuju tvár, prípadne vystrihnu. Niektorí pochopia, spoznajú o čo a o koho ide. Z veľa hodín natáčania sa zostriha to najlepšie a iba zlomok z kilometrov záznamov kamier. Vysoko pravdepodobné majú v zmluvách aj zákaz zverejnenia zo zákulisia.
Ale ako je to z tej druhej strany, je úplne iné. To či je to hrané, ako napr súdna sieň, alebo iné reality show, vedia presne iba tvorcovia a účastníci. Aký kus je realita a aký hranie podľa scenára.
Vedia dopredu, jeden podnik čo tam bol ešte dávnejšie tak poznám tam jedného bývalého zamestnanca, v tom čase tam pracoval a majiteľ im to hovoril ešte sa ich pýtal kto sa chce zúčastniť a chce tam byt keď sa bude natáčať.
Vie sa to dopredu samozrejme ešte pred natáčaním. V mojej bývalej práci sme mali natáčanie, pár dní pred tým sme všetko drhli upratovali, dávali dokopy všetko čo bolo zanedbané a firemné "tajomstvá" sme mali zakázané ukazovať pred kamerami. Oficiálne nám bolo povedané že sa bude akože natáčať dokument, vedeli sme kto zo šéfstva sa ukáže a presne bolo dané čo mu môžme dať robiť a k čomu ho nepustiť aby sa neprišlo na to že sa robia veci ako sa nemajú.
Jasne ze vedia. Jeden z majiteľov čo tam bol je rodina a všetci to vedeli už pred natáčaním 🤣 A je to z 99% hrané, tie "problémy" ktoré sa tam akože stali, spôsobil štáb a nie zamestnanci