Ahojte baby je tu niekto kto už videl upirske denníky ?
Všetky časti som videla. Ale tie posledné ma veľmi nebavili.
Neviem, od ktorej série to začalo, že tá Elena spala (oni sa v realite s tým "Damonom" rozišli a on sa dal dokopy s jej kamoškou, tak preto, aspoň to písali, nechceli hrať pár)
tam už bolo primiešaných aj veľa divných ľudí, ako, sotva som to dopozerala
ja rovnako ako @unicornlady prve serie som hltala a potom 🤷♀️
Takmer všetci sa zhodnú na názore, že prvé série sú super, potom to šlo dole vodou (po rozchode Iana a Niny; a úplne keď už aj ona odišla zo show). Už to veľmi naťahovali a divne ukončili, len aby bolo.
Spin-off Originals bol super, aj keď koniec už tiež bol naťahovaný, ale ukončený lepšie a skôr ako upírske.
No a ten posledný spin-off to už je mimo mňa, na ten som už nemala vek 😂
@unicornlady jaj takže oni spolu chodili ?
100x som to videla a 100x si to este pozriem 😊
Milujem ten seriál, aj keď tie posledné série išli z kopca. Ale spin-off The Originals je absolútne top od začiatku do konca. Neviem na ktorej sérii TVD si, ale TO vrelo odporúčam ☺️
@mima1608 The Originals mali šťavu možno aj kvôli tomu, že sa podobali na Upírske denníky, aké boli na začiatku, to napätie, iskrenie... a do toho Klaus a aj fešných bratov mal
@lisacka1 Áno, v reálnom živote spolu chodili
@janau1 Ale úplne v poslednej časti sa držia za ruky. Ono to tuším bolo potom tak prepojené, že musí umrieť Bonie, aby Elena sa "zobudila" z toho spánku. Takže keď pominuly dlhé roky, zobudila sa Elena, a s Damonom sa držali za ruky. však on ako upír neumrel a ona tiež už tuším bola upírka na konci, takže happily ever after
@unicornlady SPOILER!!! Autorka nečítaj ďalej!
ten koniec si veľmi zle pamätáš. Nebolo to po dlhých rokoch. Bonnie prišla na to ako zlomiť kúzlo, ktoré na Elenu Kai uvrhol. A Damon bol tiež človek - liek dostala Elena, potom ho mal Stefan a predtým ako skočil do Pekelneho ohňa s Katherine pichol Damonovi svoju krv (liek), takže Damon bol človek. Veď ten koniec bol vlastne, že prežili spolu dlhý a šťastný život a zomreli na starobu, v afterlife sa stretli so svojimi milovanými - Elena s rodičmi a Damon so Stefanom. A z Legacies vieme, že mali Damon a Elena dcéru - Stephanie.
@mima1608 Jáj, vďaka. Aj sa mi niečo zdalo, že na konci stretávajú tých, čo už umreli, len mi to nedávalo potom logiku.
Ku koncu to tam bolo už veľmi domotané, tie série.
Ten Klaus, vraj mal umrieť už v Upírskych denníkoch. Ale získal si veľkú popularitu, tak ho nechali a ešte aj "vlastný" seriál mal.
Ten ďalší spin-off "LEGACIES" (čo je o Klausovej dcére Hope), to som skúšala pozerať, ale už ma to nebavilo. Z pôvodných seriálov tam bol iba ten Matt, čo s Caroline chodil (a oni mali spolu 2 dcéry, ktoré sú v tom Legacies. teda ak sú to ich tie dcéry, ale tej jednej dávali hroznú blond farbu, strašne umelo to vyzeralo)
@unicornlady Julie Plec povedala, že ich na konci kvázi nechali mladých, lebo by to nikto nepochopil, keby tam boli nejakí babka a dedko 😅
No ono Klaus mal zomrieť rukou Elijah na konci druhej série (on aj v knihách zomrel počas toho rituálu), ale teda tvorcovia zacítili príležitosť s rodinkou pôvodných. A dobre urobili.
Ja som z Legacies videla dve série, ďalej som to už nedala.
A dvojičky boli deti Alaricka a Josette, keď Kai zabil Jo, tak Gemini Coven kuzlom preniesol deti z jej maternice do Caroline. Veď ona potom akože aj bola s Alarickom. Takže to boli tie jej deti. Kukla som aj poslednú časť Legacies, lebo lákali, že tam bude Klaus (bol tam 20 sekúnd 😩) a Caroline vlastne prebrabala aj tú školu kam chodili a Alarick "odišiel do dôchodku".
Videla som všetky časti a aj som všetky knihy prečítala .. aj Stefanove denníky.
@unicornlady deti neboli Mattove a Caroline ale Alarickove a Jo
Pomýlila som to meno 😀 myslela som Alaricka, len to s tou Caroline som si nepamätala, lebo tie dvojičky sú čarodejnice a Caroline bola upírka, tak mi to nepasovalo, ale pamätala som si, že v tom Legacies spomínali Caroline ako mamu, a kedy príde atd..
@lisacka1 videla som. Čo s nimi?