Tri metre nad nebom

mischel12
15. júl 2024

Ahojte baby. Chcem sa opýtať ,tie ,čo poznáte film TRI METRE NAD NEBOM,viete kde by som si pozrela tri metre nad nebom 3?? Budem Vám vďačná. Ďakujem

bimbina
15. júl 2024

@mischel12 pokial viem je len 1 a 2 nie ? 🙂 o 3 casti som nepocula

kingu28
16. júl 2024

Tiež mám taký pocit,že sú len 2 časti.Ale na netflixe je podobný seriál.

zuzinka888
16. júl 2024

V nedelu to slo na dome tak si pozri v archive.

terezka2911
16. júl 2024

@zuzinka888 tretia časť????

chvostik1
16. júl 2024

@elenka.k ale toto je seriál ;) nie tretia časť. Film má len 2 časti

srdcenko
18. júl 2024

Ahoj. Tretia časť nie je natočená. Natočili iba trailer, ale film nie. Máriin (Babi) manžel si neželal,aby sa film natočil, lebo aj v skutočnosti chodila s Máriom (Hugom). (Dôvod si domyslíme). ...tak som aspoň čítala na jednej zahraničnej stránke. (Nezaručujem, že to tak aj je. 😁)
Každopádne sú k dispozícii aj knihy. Prvá časť je preložená aj do češtiny. Dvojka a trojka je dostupná v španielčine a angličtine (možno aj v iných, ja mám v angličtine 😁).
V krátkosti k trojke:
Hugo je s Gin. Babi sa vracia spolu so synom, ktorého počala s Hugom v druhej časti na pláži. Hugo si vezme Gin. Tá je tehotná a chorá. Hugo vedie dvojaký život. Gin porodí dievčatko a zomrie. Hugo a Babi sú spolu.
No a k Boďovi: pred pretekmi sa dozvedel,že je chorý a zostal by na vozíku. Vzal si drogy

chvostik1
19. júl 2024

@srdcenko boďovi? Predpokladám, že autokorekt ti to prehodil.

maxx789
23. júl 2024

@srdcenko kde by som našiel tú knihu? Chcem si to prečítať není to niekde na nete? A diki za informácie

chvostik1
25. júl 2024

@maxx789 autor sa volá Frederico Moccia. Tak si ho vyhľadaj v svk online kníhkupectvách 🙂

maxx789
25. júl 2024

@chvostik1 ďakujem 🙏