Ahojte, mate pls nejaky tip na nieco dobre? Par dni dozadu som dopozerala Gossip girl, predtym outer banks, Emily in Paris, beriem to ako hodiny anglictiny 🙂. Nieco co vas bavilo a bolo take lahke, ziadne vrazdy, nasilnosti? Diik
@mimi3008 aj to mam za sebou, minuly rok, ale vyborne to bolo
@mimi3008 teda to prve mam za sebou, tie dalsie kuknem dakujem
Keď gossip girl tak desperate housewives :D
Tohle nikdo nechce, je to teraz cerstva novinka, vyborne
Lost
Muz menom Otto.
Nobody Wants This - Tohle nikdo nechce
Workin' Moms - Zpátky do práce
Bridgerton
Outlander - Cizinka
The Lincoln Lawyer - Advokát
Call My Agent!
From Scratch - Od nuly
Decoupled - Rozvádení
Kominského metoda
...pred Vianocami odporúčam:
Home for Christmas - Vánoce u našich
A Storm for Christmas - Veselé vánice
Bold type, taka oddychovka
@liz_lemon to som nakoniec zapla 😁
@autorka, Nobody Wants This som akurát včera dopozerala. Mne sa to veľmi páčilo. A sorry, píšeš, žiadne vraždy, násilnosti - tak Outlander z tých mojich tipov vylúč, lebo tam sú niekedy fakt kruté scény, ale ináč skvelý seriál a možno aj The Lincoln Lawyer, nejaké násilnosti tam určite boli, aj keď nič hrozné.
@roxanka1 Desperate Housewives nie sú na Netflixe
Ahoj
Mne sa veľmi páčil setial Maid - Chyžná.
Trosku smutne ale naozaj veľmi pekne ako sa o seba a svoju dcérku vedela mladá žena postarať.
Perfect couple
Ginny and Georgia 👌🏻
Vdaka za tipy 🙂
Mne sa pacilo okrem vacsiny co tu zaznelo este Sweet Magnolias a pre-sequel k Bridgerton Queen Charlotte, Virgin River, My Life with Walter boys a este From Scratch a Sexlife
Alpha males
Bridgerton
Aj ja som akurát dopozerala NOBODY WANTS THIS, Adam Brody je fešák. Seriál je aj vtipný aj jemne romantický.
Mne sa pacil aj One day, hoci je uz starsi.
@unicornlady brody je asi jediny dovod preco som to pozerala, ale vydrzala som len dve casti aj tak 😀
@baboobchod Jasné, Alfa samci bol tiež dobrý seriál👍, na to som úplne zabudla. Vtipná oddychovka, dobre vybratí herci, krátka stopáž...😍
@simsalabim Veľmi príjemný seriál👍❤ (aj film), aj keď Dextera som mala chuť niekedy prefackať, nech sa spamätá...
Film Glass Onion.
Firefly lane. Obcas je to tam take smutne, mierne depresivne, ale celkom fajn a este taka total oddychovka na anglictinu Cheesapeake shores a Virgin river