Telekom vianočná reklama

mius86
5. nov 2023

Je tu ešte niekto, kto ma nervy na tu vianočnú reklamu od Telekomu? To ešte skoro 2 mesiace budeme počúvať spojenie Vianoc so spermiami? Čo to má spoločné s Vianocami? Vie mi to niekto normálne vysvetliť? Ako to môže niekto vymyslieť s pustiť do telky?

viestta
5. nov 2023

Mne ta reklama nevadi, jej myslienka ma zaujala ovela viac ako spermia

chcemradu
5. nov 2023

@mius86 a kde sa to dá pozrieť, lebo som o tom už čítala, ale nevidela.

marsmykkok
5. nov 2023

@mius86 ja si na ňu už zvykám, tie spermie tam nemuseli dať, ale inak posolstvo dobré. Mali by sme prestať ľudí škatuľkovať, očakávať niečo od nich, linajkovať im život, ale rešpektovať ako žijú pokým nikomu neubližujú. Sama ešte nemám deti napríklad, od 25 sa stretávam s nepochopením, čudovaním, súdením. A zároveň tie isté osoby pred mnou súdia 22.23 ročné mamičky, že prečo také mladé majú deti, že to dieťa im plače preto, že sú mladé a nevedia sa oň postarať a podobne. Proste tieto tlaky, škatulkovanie druhých, to nie je nič dobré.

janai1
5. nov 2023

@chcemradu

https://www.youtube.com/watch?v=O4X4IRIwyQ8

A za mňa pekná reklama. Trefná a pobavila.

petamich
5. nov 2023

mne osobne sa ta reklama a to co tym chce povedat velmi paci (uz nehovoriac o tom, ze presne tieto otazky som donedavna pocuvala) 🙂 spomenute spermie mi vobec nevadia

jaond19
5. nov 2023

@mius86 mna to trochu zarazilo, myslienka fajn, no tie spermie tam byt nemuseli.... aj ked to nie je urazlive slovo, predsalen mi to pride dost intimne aby to takto vyuzili do reklamy....

niekto2hy
5. nov 2023

A nahodou je ,,poucna".😎

chcemradu
5. nov 2023

A čo tie spermie vás toľko pobúrili? Veď je to pekná reklama, vtipná. A nič zle tam nie je, len pravda, veď to každý už počul, že tesné slipy ničia spermie 😜

galganka
5. nov 2023

Clavin, či jak sa to píše a podobné blbosti si vlastnú tému nezaslúžili, ale reklama s veľmi sympatickým posolstvom má po ptákách, lebo je v nej slovo "spermie". Bez spermií, by ste ale neboli ani na tejto stránke. Hold, ukončíme povedačku o deťoch a bocianoch, spermie sú úplne normálne a táto reklama celkom vydarená.

lija22
5. nov 2023

vidis a kvoli tejto vsuvke so spermiami o tom budu vsetci rozpravat. Vyborny tah.

catlyn
5. nov 2023

Mne sa velmi pacila ta minulorocna - som ju aj googlila v roznych jazykoch a bola naozaj upavena pre kazdu krajiny trochu inak

risolino
5. nov 2023

otrasná reklama... že reklama na Vianoce :( hneď prepíname.

zic
5. nov 2023

Kedze posolstvo bude o coming oute, tak najskor nas cakaju teple Vianoce nam chce Telekom asi naznacit 🙂 🙂

poppy22
5. nov 2023

pointa dobra /ved o to ide/ a reklama realistickejsia nez vsetky tie idylicke a zasnezene a radostne az na tycku...ale spracovanie take lacne...a co je nevhodne so spermiami? myslim,ze pri sviatocnych stoloch sa vypustaju aj ine perly, hlavne ked je tam sirsia rodina...jedine preco by mi ta reklama isla fakt na nervy je ten chalanov hlas...

mius86
autor
5. nov 2023

@chcemradu Za 1 hodinu to je v telke minimalne 3x.

number19
5. nov 2023

Vulgarne, prvoplanove, primitivne.
Typicky slovenskse, hned absorbujme vsetko mozne, len aby sme boli in.
Posolstvo sa da vyjadrit aj omnoho sofistikovanejsim a kultivovanejsim sposobom...a aj tak aby to kazdy jednoduch pochopil...lenze na SK sa musi pouzit najnizsi primitivizmus...bezkultura.

galganka
5. nov 2023

@number19 čo je na tej reklame vulgárne?

mius86
autor
5. nov 2023

@viestta Vidíš a ja tam zas nevidím žiadnu myšlienku. Možno práve kvôli tým spermiám. A to niesom žiadna puritánka, ale jednoducho mi to tam vadí.

mondolina
5. nov 2023

mne sa tá reklama páči ♥️

dzulli1980
5. nov 2023

Mne napr. strašne vadí, že sú pomaly dva mesiace do Vianoc a zovšadiaľ už tieto vianočné reklamy, prídeš do obchodu, nič len vianočné gule a kadejaké vianočné veci ... už len čakám, v ktorom obchode budú mať už zajtra vyzdobený vianočný stromček a zapnuté koledy ... veď potom sa už človek na tie skutočné Vianoce ani neteší ...

viestta
5. nov 2023

@mius86 ta otazka na konec, ci je stastny...

levandula7
5. nov 2023

len kvoli tomuto fóru som obetovala minútu života na pozretie tej reklamy a myslím si, že je to to najmenej šibnutá vianočná reklama za posledné roky :D v porovnaní s Dedem a Ahoj, Kikuš a Vianoce šalalááá je toto úplná pohoda (aj keď teda je pravda, že ja už ju pravdepodobne nikdy neuvidím a preto mi nevadí). Neviem, prečo v tebe zarezonovali práve tie spermie, veď pointa je niekde úplne inde.

maribell
5. nov 2023

Minule som sa po reklame na liek proti vaginálnej kvasinkovej infekcii zamyslela, ako by ľudia prijali reklamu na niečo podobné v "mužskej" verzii. Teraz už viem 🤔
Vaginálna kvasinková infekcia je ok, spermie už sú cez 😅.

zic
5. nov 2023

@maribell a vravim, ked este niekde na valale pochopia ten hlavny mesidz, to bude rozbitych televizorov 🙂 🙂

mius86
autor
5. nov 2023

@levandula7 Mozno prave preto ti to nevadi, ze ju budes pocut len raz.

felycity
5. nov 2023

mňa ta reklama celkom milo pobavila a myšlienka na záver pekná, nerozumiem pobúrenie ani to, že niekto nepochopil hlavnú myšlienku reklamy

mius86
autor
5. nov 2023

@maribell Na muzsku verziu tu je uz ten cesky certik na erekciu. 😀

madeline1
5. nov 2023

@mius86 mne sa to paci a pobavilo ma to 😄😊😊, je to mila reklama...vsetci sa stretnu, kazdeho zaujima, ci je chalan sam, chceli by i vnuca a tak, ale v neposlednom rade, najdolezitejsia otazka, ci je stastny a on je, lebo je s celou rodinou vo vianocnej atmosfere😊, nuz a s tymi obtiahnutymi trenkami to mali pravdu 😄

lindous
5. nov 2023

Každá jedna reklama, obzvlášť Vianočná mi lezie na nervy, takže sa nebudem tváriť, že táto je úplne super… ale tie spermie mi tam vôbec nevadia, na nervy by mi liezla, aj keby tam neboli 😅😄 ale telku zapínať minimálne, skoro vôbec, takže vlastne pohoda… hovorí sa o nej, takže účel splnila,