Ahojte,stalo sa vám niekedy,že po pozretí hororu ste ho nevedeli dostať z hlavy a celý deň ste nato mysleli?
Hororu ani nie tie celkom dobre znasam ale tazke psycho filmy alebo thrilery s tazkou temou mi zvyknu chodit po rozume este dost dlho
@letmebe8 tento problém mám aj ja, už mám toľko hororov napozeranych, že to so mnou nič nerobí. Chcelo by to niečo nové, neokukane a hlavne nemám rada keď horor skončí happyendom
Horor som naposledy videla tak pred 20-timi rokmi, mozno este viac. Nemozem to pozerat, bojim sa, nezspala by som, nie je to moj zaner.. Ked som mala 6 rokov, mama ma nechala pozerat jeden horor (netusim preco), a mam z toho traumu doteraz, pamatam si vsetky detaily.
ja si pamatam na blair witch, isla som sa doma pototo hadam aj mesiac... take stresy som nikdy z hororu nemala :D inak ani nie velmi, rovnako serial, film, ked ma zaujme, nie len horor, zvyknem ho mat v hlave :DD cize nie je to o "horore"
Ja keď pozerám dokumenty o holokauste. Potom mam z toho ešte dlho depku. Pred 2 rokmi som videla jeden dokument na netflixe a úplne sa mi zafixovala jedna veta ani neviem prečo a furt na ňu myslím.
@ladyss ja uz asi 10 rokov neviem z hlavy dostat v moci diabla 🙈 vzdy ked sa rano o 3tej zobudim tak ma chyta panika ani z postele nemozem vstat 😆 lutujem ten den ked som ho pozerala 🤭
@ladyss vies ze som si dnes kladla tuto otazku?😆V lete som pozerala Ulice Strachu, dve ci tri casti ci kolko to malo. Kazdu noc,ked sa zobufim sa bojim,ze tam niekto z tych posadnutych bude vo dverach stat a neviem s tym prestat 😆Zajtra maju pridat na netflix Pad domu Usheru od E.A.Poe , no vaham ci to kuknut ci nie.
@ladyss áno. Vždy, keď vidím dobrý horor, neviem to dostať z hlavy aj 3 dni.