Sledovanie filmov - sťahovanie filmov

nika123477
30. máj 2024

ahojte neviete poradit nejaku stranku kde by sa dal stiahnut pozriet film aj v zahranici dakujem

chrobak7
30. máj 2024

@nika123477 Na pozeranie:
bombuj.si
sledujserialy.io

na sťahovanie:
fastshare.cloud

Len neviem, ako to funguje zo zahraničia. Ale aj keby nie, vždy sa môžeš pripojiť na VPN a potom sa to tvári, ako keby si bola pripojená zo Slovenska:

https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/internet-v-zahranici-2/

https://www.dobrenoviny.sk/c/188682/surfujte-po...

nika123477
autor
30. máj 2024

@chrobak7 dakujem vyskusam

dadis
31. máj 2024

@chrobak7 toto ozaj este niekto robi, ked si moze zaplatit ktorukolvek streamingovu sluzbu, hoc i na mesiac 🫣

chrobak7
1. jún 2024

@dadis AKo čo myslíš, že niekto robí? Pozerá on-line filmy? Načo budem platiť 10 € mesačne, ak si chcem pozrieť 3-4 filmy mesačne?

dadis
2. jún 2024

@chrobak7 Nuz vola sa to aj kradez :/ Ale ako uznas za vhodne.

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadis
2. jún 2024

@esterr_ka Ale nie legalne

fido69
2. jún 2024

@dadis Streamovacie služby sú veľký krok vpred ale...
- potrebuješ rýchle internetové pripojenie a to nemáš vždy a všade. Ja chodím rád na hory a existujú miesta, kde nie je ani mobilný signál (chvála pánu Bohu)
- ak si v cudzom prenajatom ubytovaní, tak tam žiadne streamovacie nemusia byť prístupné
- čo ak si chceš pozrieť tri filmy, ktoré sú na troch rôrnych platformách? To by si si musel predplatiť všetky tri
- čo keď ťa film zaujme a chceš si ho pozrieť o mesiac opakovane? To si musíš opätovne predplatiť službu.
- starého psa novým kúskom nenaučíš. Pokiaľ máš rozsiahly archív mp3 a mkv súborov, tak si úplne nezávislá
😉

nikha2809
2. jún 2024

@fido69 ja už len dodám, že kopa dobrých filmov na žiadnej streamovacej platforme ani nieje 🫤

dadis
2. jún 2024

@fido69
- teraz maju skoro vsetky streamy moznost stiahnut si do offline (teda aj v lietadle si to vies pozriet)
- v hoteli, ak maju tv s app, si vies sparovat konti
- vacsina tychto sluzieb je zalozena na mesacnom subscribtione, teda mozes sa unsubscribnut a subscribnut si druhu sluzbu
- ano, si stary pes 🤭, svoje subory si nechaj, ale bolo by fajn respeltovat dusevne vlastnictvo

dadis
2. jún 2024

@nikha2809 Nepoviem nic, ak si clovek obcas pozrie/stiahne nieco, co je tazko dostupne a nema z toho pravidelny zvyk. Stale vsak ide o dusevne vlastnictvo. Napr. na csfd pri filme vidis, kde je to mozne si pozriet

nikha2809
2. jún 2024

@dadis no veď práve na ČSFD si vždy pozriem, kde sa dá pozrieť film ktorý chcem, keďže máme skoro všetky streamovacie platformy.Ale vo väčšine prípadov nikde.Napr.vcera sme si z mužom chceli pozrieť vo štvorici po opici 😃 a z Google play si ho určite kupovať nebudem, platím už dosť mesačne za Netflix, HBO, Voyo Skyshow...

nika123477
autor
9. jún 2024

@dadis mozem sa opytat kde na csfd to najdem nejak som si to nevsimla ....

dadis
9. jún 2024
nika123477
autor
10. jún 2024

@dadis dakujem to som si nevsimla .... predplatila som si voyo ale dakujem