Seriál - Sestrička Lea

10. nov 2024

Ahojte,

dnes pojdu posledne dve casti serialu Sestricka Lea, nemozem to pozerat, pretoze skoro rano vstavam.

Ked sa najde ochotna duša, ktora sem zopar vetami napise, co sa tam udialo, ma moju vdaku.

Dakujem vopred.

frflos_nespokojny
10. nov 2024

pozri si archiv rtvs

amelie22
10. nov 2024

😆😆 abo stačí si pozrieť archív. Ale ušetrím ti čas 😃 Kolia skončí s amputovanou nohou, Lei a Marcovi zamietnu adopciu, tak Lea ukeca Koliovych bývalých adoptivnych rodicov aby zmenili názor,.takže znova si ho adoptuju. Marco tají Lei ze čaká dieťa s Annou, až dokým to Anna nevytara tomu hudobnikovi, ten sa poháda s Marcom, vidí ich pri tom Lea, takže takto sa to dozvie. Viola upadne do bezvedomia odvezú ju na transplantaciu do Pisy, ten druhý lekár sa dá konecne dokopy so sestričku Mikaelou. Lea sa chce porozprávať s Annou, vtedy jej príde zle, v nemocnici zistia odtrhnuta placenta, ale dieťa prežilo. Vtedy sa Lea rozhodne ze s Markom je koniec a uteká za hudobnikom,.ktorý sa chystá na turné. Koniec 1. Seriem o 2 týždne pokračuje druhá 🙂😉

autor
11. nov 2024

@amelie22 ty si skvelá👍
Takze doktor Verna sa konecne dal dokopy so stazistkou Mikaelou, ta mala vzdy take super háro🤩 a aj sa dalo cakat, ze Anna je tehotná s Marcom. A preco sa to volalo “rodinne tajomstvá”?
Lea bola zas pre istotu tehotna s hudobnikom? Pekne to vymysleli scenaristi.
Chceli tam toho chlapca Kolju dat, aby Lea s Marcom boli kvoli nemu zase spolu, ale potom sa to celé pomenilo. A druhá seria?
No pekne, potom sa mi ohromne tazko vstava.
Ked to šupnú na nedelu do polnoci.

Este raz dakujem za vsetky info👍

amelie22
11. nov 2024

Nie, Lea nie je tehotná, ona nemôže mať deti. Len sa za ním rozutekala. Hej je to neskoro, prvý krát som si ani nevšimla, že idú dva diely za sebou. Lenže ja som na materskej a zväčša to mam tak, že pri uspavani malej zaspím, spi. Aj hodinu a pol, prespím pečenie a potom sa zobudim, a uz sa mi práveže nechce spať a mam problém zaspať, včera som išla až o jednej. No a potom ráno zas sa ťažko vstáva, unavená a tak dokola 🤦‍♀️

autor
13. nov 2024

@amelie22 aha. Uz to chapem. Skoda. Ze to nedavaju skor. Potom mi este napises pokracovanie? Pjosiiim

autor
26. nov 2024

@amelie22 už to prosím ide znovu? Alebo ešte nie?

amelie22
26. nov 2024

Prepáčte, ale otvoriť si program rtvs vám bude trvať rovnako ako napísať sem správu

frflos_nespokojny
27. nov 2024

aby si nemusela hladat 🙂
tu mas aj archiv rtvs:
https://www.rtvs.sk/televizia/archiv?l=s

autor
27. nov 2024

@amelie22
@frflos_nespokojny
Hladala som, pretoze mi bolo cudne, ze to malo mat pokracovania a nenaslo mi, ze by to aj dalej vysielali.
Gugel nepomohol.

frflos_nespokojny
27. nov 2024

pozrela si link?

dam ti este iny 🙂
dole na tej stranke mas datum s casom vysielania

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/21522/501487