Ak niekto má voyo a prezradí? Zajtra budem tiež mimo tv 😏 ďakujem za spoiler
@mia16081996 ktora Nikol?
kto prosim vypadol?
@silviatko nevie sa az nabuduce, ostala tam Julie a Nicol, v tomto diely nedal este poslednu ruzu
neviete kto vypadol?
Nicol vypadla 🙂
@levandul_ka táto 😁
@andrea2323 ďakujem za info😂
Kto vypadol prosim v ruži? 🙏
@zuzi1409 potvrdzujem 😁
@andrea2323 niekde som citala teda na viac forach ze ta Stanka to vyhra ale ze s nou nebude.. tak som zvedava
@zuzi1409 aj ja som to čítala, aj by to dávalo zmysel 😁 ale ešte počkám, či to bude pravda 😁
Ešte aj Verona vypadla v aktuálnej časti 🙂
@andrea2323 fuuu tak to riadne rozbil ten gang😂
Kto chce spoiler - tak dnes sama od seba odstúpila Anet (s tým, že medzi nimi nič necíti) a Lucy nedostala ružu 😊
@andrea2323 takze vypadli dve???
@silviatko áno, Anet sa rozhodla na ich spoločnom rande a potom ešte bol jeden deň, kedy mal rande s Nikoletou, a večer na ceremoniáli vyradil Lucy. Už by ich malo byť len 6 - Stanka, Jennifer, Fergie, Nikoleta, Lara a Julia.
@andrea2323 dakujeeem 😁🫶
@andrea2323 fuha to uz ide z kopca😂
@andrea2323 dnes pozeras Ruzu?😁
@zuzi1409 ja vždy až v piatok ráno, tak asi až potom budem vedieť poskytnúť info 😁😁
@andrea2323 aha ahaaa, dobre dobre som zvedava teda 😁😁 zajtra si precitam ak nezabudnem.. uz ide do tuheho tak som zvedavaaaaaa😂😁
@zuzi1409 môj tip je že vypadne Nikoleta.. alebo Fergie ešte 😁
@andrea2323 alebo Jenifer by aj mohla😁
nikoleta vypadla
@ave_eva ooo ďakujeme za info, ja som dnes nestíhala, tak som nepozerala skôr 😁🙏🏼
Už ostala len trojka Jennifer, Stanka, Julie, vypadli Lara a Fergie 🙂
@silvia2909 Radko to vzdal. Povedal, ze ide si najst nejaku cernosku radsej, ze tie nepotrebuju sa tolko opalovat a botoxovat, lebo maju prirodzene opalenie od narodenia a velke rici aj cici im vekom nabehnu same 😁🙃😉