Ste spokojne ako to dopadlo?
Treba si uvedomiť, že je to reality show, mne tento Radko prišiel akýsi stratený ... zo začiatku ešte ako tak, no potom som nadobudla pocit, že robí, hovorí len to, čo má v scenári ... vlaňajší ženích sa mi zdal prirodzenejší.
@srdeenko19 ako si to vedela? A ako vies ze niesu spolu? No ja som dufala ze im to vyjde 😟
@dzulli1980 mne zas prisiel Rado viac prirodzenejsi, aj ked dost odviazany, odmerany taky party boy, finale lepsie ako minule
Mne zo zaciatku aj ten moderator vadil a teraz si nedokazem predstavit ze by to niekto iny moderoval
@walentina7 ktovie mozno za to ze sa pobozkal aj s inymi tam ze ci to jej vadilo
Som rada ze to vyhrala zena na urovni, nielen krasna, ale aj inteligentna, slusna a s dobrym srdcom. Ja dufam ze spolu su, vsak isteze kym to neskoncilo, nemohli sa nijako verejne prejavovat a objavovat na verejnosti.
Ale z finalovej trojky mal podla mna najvacsiu sancu na pekny a vyrovnany vztah s Jenifer.
Neviem ako to dopadlo a ani ma to nezaujima, ale som rad, ze to konecne skoncilo 🤣
Tak od zaciarku volo jasne ze Stane sa Rado nepaci,a ja sa cudujem preco tak vlastne ostala ked bolo evidentne ze jej nie je sympaticky az tak .Ona tam ostala skor zistne?Musela si nieco dokazovat?Lebo naozaj Rado vobec nie je nejaky krasavec,proste vela zien v realite by sa za nim
vobec neobzrelo.Z tych dievcat mi k nemu tak realne pasovala Nicol a asi najviac Nikoleta,No ked Radi si mysli ze ma na viacej co nema tak si vybrak Stanu ktora si v realite onho ani bicykel neiprie.A to iste aj Julia.Obe maju naviac.To vsetko len sou a tuzba vyhrat,myslim ze tie dve medzi sebou sutazili ktora byhra ,nieco si vhceli len dokazat.
Zle si vybral
Nebol by ani s Juliou, lebo jej matka by sa nasťahovala k nim do izby v Nórsku 🤣
Čo ja viem. Akože Stanka je veľmi sympatická, ale táto show vôbec nie je o hľadaní vzťahu a vedia to všetci zúčastnení. Pokiaľ si niekto nevie nájsť chlapa v bežnom živote, ťažko si ho nájde v reality-show, kde su všetci dorobeni. Júlia ho možno mala rada, ale aj tak by im to podľa mňa nevydržalo. Ona potrebuje mať rodinu ma blízku, zároveň je dosť divoká a nespútaná. To vôbec nie je materiál na život v Nórsku, a podľa mňa ani celkovo na vzťah s usadenými chlapom čo už chce rodinu
@thirstymonk a preco si rad, ked ta to nezaujimalo? Ved ti to teda moze byt jedno, ci to ide alebo nie.
@ktochytavzite vies co za mna osobne oproti minulajsku tento bol praveze typovo viac sympaticky, aj krajina oproti Bangkoku
No s tym bicyklom.. Julie je urcite pekna zena, stihla,
no ale neviem aka krasavica to teda neni,
ona je namyslena kvoli tomu playboyovi, co som si teda pozrela titulku a cakala som ze tam ju krajsie pofotia
Ja si myslim ze Julia mohla mat nejake sympatie voci nemu, ale aj tak chcela hlavne iba vyhrat aby sa "pomstila" tym babam co boli na nu neprijemne, ten jej sach mat a podobne,
ona chce este karieru modelky vnutrostatne v CR a takto sa chcela viac preslavit, vie aj sama ze by to neklapalo ked on chcel zostat v tom Norsku,
Som zvedava co bude nabuduce, mohli by dat USA nech uz idu natacat tretiu seriu
Áno, od začiatku som ako keby tušila že výherkyňa bude Stanka, podľa mna sa k nemu vždy aj najviac hodila vyzorovo, ostatne baby mi prišli pri ňom take nevyzreté. A páčilo sa mi na nej že nepchala sa Radkovi nasilu do zadku, ako ostatne, napr. Taká Júlia čo tam predvádzala tak to mi prišlo už trápne. Stanka si zachovala svoju hrdosť a vidno že to je vyspelá zena ktorá vie čo hľadá a chce od života.
@ktochytavzite prečo si myslíš že sa jej nepáčil? Podľa mna mala k nemu určite sympatie, to neznamená že keď sa mu nepchala do zadku ako ostatne súperky, že sa jej nepáčil a že o neho nemá záujem. Práveže mne osobne sa veľmi páčilo aj na tom poslednom rande že chcela od neho vedieť určite veci bavila sa s ním narovinu a on jej vyhýbavo odpovedal a niektoré veci sa snažil hneď zahovoriť. Ja sa popravde čudujem stanke že prsten prijala, kedze nedostala ani čiastočnú odpoved na otázky ktoré by podľa mna od neho mala vedieť.
Mne len hlava neberie ako to môže niekto pozerať, vopred dohodnute , vopred zrežirovane, ktorá z vás by sa reálne prihlásila a išla si hľadať chlapa do reality show?
@sante81 ale ved každému je jasne, že tam nikto nešiel hľadať lásku ale followerov. Ja som to napríklad pozerala lebo sa rad pozerám na pekne ženy v pekných outfitoch ako medzi sebou robia intrigy😂 ten chlap tam bol do počtu
ano mas pravdu julia je taka priemerna,nic extra najskor sa mi Drana dako nepacila,nechaoala som co ju tak vsetci ospecuju za mna mala taku sirsiu tvar male oci a bez uprav aj male pery.Ale v poslednych diekoch sa mi ajz acaka pacit,asi zalezalo ako ju vycesali. No ale je evidentne ze jej sa dtano nepacil.Podla mna by mal sancu u Nikolety.
@sante81 podla mna slzy niektorych ucastnicok hovoria o tom ze zrezirovane ani nascenarovane to nebolo,
mali super dovolenku vo vile na Sri Lanke, krasne zazitky, romanticke rande pri mori aj ked to nevyslo a co je na tom?
Tento clanok:
26 ‘Bachelor’ and ‘Bachelorette’ Couples Who Are Still Together
Sa v nom pise ze niektori spolu naozaj zostali a chodi ta sou v roznych krajinach po celom svete takze je to mozne
@ktochytavzite ano este aj v tych krasnych robach na kazdom ceremonialy, profesionalne nalicene, vycesane ved to aj keby nevyslo s tym co tam bol tak maju pamiatku ze ake pekne tam boli
Mne sa pacila velmi ta ciernovlasa Nikoleta Stankyna kamaratka, to bol kus jednej krasnej zeny v mojich ociach, ale vsetky boli pekne niektore viac
@thirstymonk úplne zbytočný komentár
@majkat12 uplne zbytocna tema a relacia 🙂
@thirstymonk 😅
Ak nie sú spolu, tak asi Radko nehľadal vážny vzťah ako Stanka.
ak už nie sú spolu, tak vedia len oni dvaja, čo sa stalo 🤷🏼♀️
@thirstymonk vies co ked sa nudis chod do fora numizmatikov im frflat ze naco im je tolko minci,
na toto tu medzi fans ako vidis nikto nieje zvedavi !
Od začiatku som vedela, že vyhrá Stanka. Ale nie sú spolu. Ťažko povedať, či ho naozaj chcela. Fandila som jej od začiatku, ale teraz neviem, či si nemal vybrať radšej Júliu 🤣 ta bola do neho podľa mňa naozaj zamilovaná.