Ahojte, kks som jedny čo mal zimomriavky keď Radko povedal Stránke že ju bude chrániť celý život ? ❤️
Keby s ňou aspoň bol, ale rozprávka na dobrú noc, on si žije svoje ona svoje 😂, to ako fakt dakdo tomu veri
ved ono to bolo natacane niekolko mesiacov vopred, aj tak spolu netvoria par 😃
Veď sú už není spolu
Ja neviem či ste všetci mimo alebo čo 😂😂 je jedno či sú spolu alebo nie ja som napísal že jej pekne vyznal lásku a najviac sa mi páčilo to čo jej povedal že ju bude chrániť navždy...vtedy to tak cítil ako to majú teraz to neviem..
Tu na je každý odbornik na reality show 😂😂 a väčšina z vás ani nevytiahne päty z domu
Údajne už spolu niesu
@damiana2222 😂😂😂😂
Skus si precitat radsej nejaky kvalitny roman, kludne inspirovany skutocnymi udalostami...to budu iba zimomriavky 😉.
Veď každý chce byť zrazu influencer a "hviezdicka" to je celá pointa prihlásenia do tejto show, presmrdat sa na každej akcii, a aby sa malo čo písať, trápne riadne aj všetky ostatné showky
Ty si dobre naivný.
@januska12323 😂😂😂😂
všetky slečny tam boli nato aby sa zviditelnili a nie aby si našli lásku. Budú hľadať dalej na všetkých akciách a možno si ich všimne aj boris kolár a budú zabezpečené do konca života.
Uvidíme o pol roka koľko trvá ten celý život 😂