Prosím vás kto vlastne vypadol ?
@lindakmetova
@walentina7 nikto??? To prečo?
@walentina7 presne nepochopila som ten princíp
@maminazosatnika ano? a kde to je asi na voyo či
@maminazosatnika
@maminazosatnika a kto si myslíte že vyhrá váš odhad
Koho si myslíte že vyhrá
Dufam ze vyhra Julie alebo Lucy,
hodila by sa k nemu este Anet,
Ja vám neviem, ja nevidím žiadnu chémiu so žiadnou 😁 možno tak Frederika asi.
Ale túto sériu sa tam stretli riadne mean girls a sikanatorky. Klobúk dole pred Juliou, ja by som to tam nedala psychicky
@lucia13022023 ano Verona sa ukazala, ale aj Fredera, ta "Dolly" tiez, ale aj ta Nikola co robi opalovanie - posmievaju sa druhym za vyzor, pricom ony si asi myslia ze su dokonale,
Myslela som si ze niekto kto robi plus size modelku je so sebou vyrovnany, zda sa ale ze aj plus size modelky mozu byt totalne zakomplexovane, Fredera ma na 23 r. total vrasky okolo oci, vyzera byt taka prezita na svoj vek,
Fredera pre nu to je asi bezne strkat jazyky do huby, ale to chemia neni, on sam povedal ze on pusu sam od seba nedal ziadnej, ale iniciativa isla od tych bab
@levandul_ka no za mňa sú fakt zle Verona, dolly, nikoleta, jennifer a aj pocahontas. Frederika mi príde taky tichý zakerak, také to dievča v skupine báb co sa len prizerá ako druhé sikanuju.
Frederika ževraj pracovala v kasíne, tak je zvyknutá na "všeličo"...😄
Júlia určite ostala
@maminazosatnika
to si uz nepamatam, to mu dala urcite ona prva,
kazdopadne sa prezentuje v Tv ako hrozna sikanatorka na krajsie baby ta Jennifer,
az to skrie divat sa na to
najtrapnejsie bolo ako sa zalovala Radovi ze Julie ju doskriabala a ona ju hodila ako vrece zemiakov vo wrestlingu v tom suboji s balonmi
Ako sa jej smialy za korunku trapacky, ona keby dostala co i len Miss Topolcany tak by to rozkrikovala na celu republiku
Ahoj,po internete dokonca koluje aj meno víťazky, neviem či si postrehla...
@8mirka7 fakt nie a ty vieš kto to je naposes prosím ta
@lindakmetova vraj Júlia
Je to na stránke markízy, môžeš to pozerať zadarmo, kto vypadol je na začiatku ďalšieho dielu
Na milon percent vyhra Stanka. Mojej maminky kolegyňa tam bola a hovorila jej to. Už je dávno po šou, všetky sú doma. A samozrejme, že nie sú spolu.
@srdeenko19 nespojuj prosim🤌🙂
@pusinka_1 co nemám spojovat? 😃
Ze kto vyhra