dobry den. prpsim vas kde pustate pre deti rozpravky “disney” ci podobne ALE v slovencine. dakujem
@egonsk jednoducho: makovy odvar ;)
@diewcatqoo makovy odvar pili na Luniku a vidis ako to dopadlo 😋😁
@egonsk makovy odvar sa bezne varieval, nielen na Luniku. Mne niekolkokrat stare susedky hovorievali, ze pre deti varili odvary z maku, deti spali dva dni a ony si v pohode porobili aj doma, aj na poli, co bolo treba.
@ullala deti kopiruju svojich rodicov, lebo ich beru ako vzor. Ak ich rodic odstrci a nesleduju ho, nebude mu vzorom, potom ho uz tazko bude do niecoho smerovat.
Takze ak ma dieta pozerat na rodica ktory napriklad pred nim vari a obcas mu da ochutnat, alebo na TV kde sa spongia presunie klucovou dierkou a roztlaci raka, tak myslim, ze netreba dlho rozmyslat, co je prospesnejsie na rozvoj toho dietata.
@diewcatqoo vidim, ze nevies zrejme o vedlajsom ucinku tychto odvarov z dlhodobeho hladiska... nevadi.
@egonsk z coho dedukujes, ze neviem?
Len ti odpovedam na otazku, ktoru si polozil, ze ako je mozne, ze stihli rolu okopat, kravu podojit, zajace nakrmit, halusky navarit a oprat v potoku 🙂
@diewcatqoo tak chvalabohu, ze vsetky k tomu nepotrebovali ten mak, ako tie terajsie TV a PC/mobil/tablet 😁😁😁
@egonsk vidíš, dnes máme hospodárske stroje, mliečny automat, donášku a pracku,uzivvame si výdobytky 21 storočia, ale aj to, ze keď mi syna nevezmu so soplom do škôlky musím reálne robiť z domu a vtedy som skutočne vďačná za akúkoľvek rozprávku... Bohužiaľ, maminka musí zarábať korunky, nemôže byť so synom každý druhý treti týždeň doma, čítať knižky...
@mama4444 lepsie je im citat z knizky ... TV deti oblbuje.