Rozprávky pre deti po slovensky

mama4444
22. jún 2024

dobry den. prpsim vas kde pustate pre deti rozpravky “disney” ci podobne ALE v slovencine. dakujem

egonsk
22. jún 2024

@mama4444 lepsie je im citat z knizky ... TV deti oblbuje.

beata_k
22. jún 2024

@egonsk Uz by stacilo tej hysterie okolo TV, nemyslis?

beata_k
22. jún 2024

@mama4444 Cez KODI

egonsk
22. jún 2024

@beata_k ako kedysi dokazali prezit deti a ich mamicky bez TV? Este aj rolu okopali, kravu podojili, zajace nakrmili, halusky navarili a pradlo v potoku oprali...

beata_k
22. jún 2024

@egonsk O moooj Boze...Ty si uz rolu okopal, ci tukas to telefonu?

diewcatqoo
22. jún 2024

@egonsk jednoducho: makovy odvar ;)

ullala
22. jún 2024

@egonsk celu rolu okopali, vsetky zvierata obhospodarili a na deti nezostaval cas.

egonsk
22. jún 2024

@beata_k ano, este vcera som aj polial, lebo som moc neveril v burku, ktora predsalen prisla o 3hod rano a trvala az do 12:30 😁😁😁

egonsk
22. jún 2024

@ullala naopak, deti zapriahli tiez, alebo im aspon ukazovali, ze treba pracovat, lebo IG v buducnosti ich seriozne neuzivy 😉😛

egonsk
22. jún 2024

@diewcatqoo makovy odvar pili na Luniku a vidis ako to dopadlo 😋😁

ullala
22. jún 2024

@egonsk ved vravim, ze sa im nevenovali, lebo len makali. To ze pri sebe kopali do zeme nie je venovanie ani nic, co by posilnovalo vztahy. Tie deti potrebovali ine venovanie.

diewcatqoo
22. jún 2024

@egonsk makovy odvar sa bezne varieval, nielen na Luniku. Mne niekolkokrat stare susedky hovorievali, ze pre deti varili odvary z maku, deti spali dva dni a ony si v pohode porobili aj doma, aj na poli, co bolo treba.

egonsk
22. jún 2024

@ullala deti kopiruju svojich rodicov, lebo ich beru ako vzor. Ak ich rodic odstrci a nesleduju ho, nebude mu vzorom, potom ho uz tazko bude do niecoho smerovat.
Takze ak ma dieta pozerat na rodica ktory napriklad pred nim vari a obcas mu da ochutnat, alebo na TV kde sa spongia presunie klucovou dierkou a roztlaci raka, tak myslim, ze netreba dlho rozmyslat, co je prospesnejsie na rozvoj toho dietata.

egonsk
22. jún 2024

@diewcatqoo vidim, ze nevies zrejme o vedlajsom ucinku tychto odvarov z dlhodobeho hladiska... nevadi.

beata_k
22. jún 2024

@egonsk No vidis. Dobry gazda vie aj oblohu citat. Tak odloz telefon a sup sa doucit, co kazdy gazda ovlada.

galioska
22. jún 2024

@egonsk taketo rady od slobodneho mladenca na zenskom portaly s foteckami malych deti, dost uchylne.

diewcatqoo
22. jún 2024

@egonsk z coho dedukujes, ze neviem?
Len ti odpovedam na otazku, ktoru si polozil, ze ako je mozne, ze stihli rolu okopat, kravu podojit, zajace nakrmit, halusky navarit a oprat v potoku 🙂

egonsk
22. jún 2024

@galioska nevidim v tvojom profile male deti, ale mas pravdu, niektore zeny si ich davaju do pruspevkov v profile. Nuz ale kazdy ma nejaky vkus, preco niekomu v tom branit, zehej.

egonsk
22. jún 2024

@diewcatqoo tak chvalabohu, ze vsetky k tomu nepotrebovali ten mak, ako tie terajsie TV a PC/mobil/tablet 😁😁😁

egonsk
22. jún 2024

@beata_k niesom gazda, som pracujuci yntelygent 😁😁😁

domiklik
22. jún 2024

@egonsk vidíš, dnes máme hospodárske stroje, mliečny automat, donášku a pracku,uzivvame si výdobytky 21 storočia, ale aj to, ze keď mi syna nevezmu so soplom do škôlky musím reálne robiť z domu a vtedy som skutočne vďačná za akúkoľvek rozprávku... Bohužiaľ, maminka musí zarábať korunky, nemôže byť so synom každý druhý treti týždeň doma, čítať knižky...