Ahojte, nezijem na Slovensku ale casto telefonujem s mamou, ktora tam zije a spominala mi jeden rozhovor v televizi s Korcokom a Kovacicom na temu peniaze tuto nedelu. Nieco s nejakou apkou a rychlim zarobkom a potom ze volala narodna banka a cely rozhovor zrusila. A ze nebude ani pristupny. Tak googlim a neviem sa tomu dopatrat. Takze otazka je: o com bol rozhovor, ako sa vola appka a co je na tom pravdy? Keby ze mate link na rozhovor budem rada. Dakujem
takyto fake rozhovor prebehol uz s viacerymi osobami… pozor na zdroje informacii, inak nas uz zmanipuluju na vsetko 😉
Dakujem za odpovede, som nevedela ze sa na Slovensku siria tieto deepfake videa. Musim teraz mame vysvetlit ze to co videla sa nestalo.
Ja som ten článok a rozhovor videla, bolo to o investovaní pomocou umelej inteligencie, vyzeralo to reálne, bola tam uvedená aj stránka, kde sa zaregistrovať, neviem či to už zmizlo.
@petronelag a bol ten rozhovor v telke ci na nete?
Ty kokos, ja som pozadu. To sa uz robia fejkove rozhovory so znamymi ludmi??😲
@matana2 Na nete to bolo.
@matana2 podvod ako vysity. Nieco na temu ako tam radi ako super zarobit, pricom to je vyprodukovane cez AI. Nedavno bezalo taketo fake video s Pellegrinim. V ziadnom pripade NIE a ignor, vzdy ked sa niekde slubuje vysoky vynos za nic, je to odrb