Prsteny moci

11brano11
10. okt 2024

Pozerali ste seriál Prsteny moci na Prime video ? Ja som to pozeral a seriál sa.mi páči, nechápem prečo ma pomerne negatívne recenzie.

gejb
10. okt 2024

@11brano11 pozrela som prvú časť a bolo mi z toho trápne...druhú som už nezapla.
Na pána prsteňov sa to ani zďaleka nechytalo a to bola trilógia natočená pred vyše 20 rokmi...

11brano11
autor
10. okt 2024

@gejb môžem sa opýtať prečo? Co konkrétne sa vám nepáčilo?

gejb
10. okt 2024

@11brano11
Bolo to už dávnejšie, ale teda dialógy sa mi zdali hlúpe.
Galadriel bola otravná persona, od vznesenej elfky mala ďaleko. Tiež ostatné postavy mi boli nesympaticke...
Krajinky, pozadia a celkovo vizuál pôsobil ako lacne CGI. To starý LoTR bol na tom omnoho lepšie s efektami.
Hobiti, elfovia, ľudia všetci boli skoro rovnako vysokí. To bol podľa mňa nezvladnuty úplne základný detail.
Pozrela som teraz trailer na 2.seriu a vypadá to super, ale nemôžem si dovoliť obetovať svoj čas sledovaným podpriemernej 1. Série..
Moje hodnotenie sa tyka len prvej casti. No pilotný diel by mal zaujať, toto bolo slabé.

ukulela
10. okt 2024

Akurát pozerám LOTR extended version. Prstene moci sú slabší odvar .. vyrušuje ma tam miešanie elfov. Rozumiem trendu atď, no elfi rôznych farieb pleti v LOTR neboli a preto mi to nesedí. Taktiež nepôsobili na mna dostatočne vznešene... Pri hobbitoch ani ľuďoch mi už rôzne farby pleti neprekážajú. No tá linka hobbitov ma nudí. Prekvapivo sa mi páčia trpaslíci. A vôbec sa mi nepáči Elrond. A áno, Galadriel je ... No nie.

11brano11
autor
10. okt 2024

@ukulela A co hovoríte na Saurona?

ukulela
10. okt 2024

@11brano11 že s hnedými vlasmi je viac sexy 😁 ... Neviem porovnať dej s knihami, čítala som len niečo a dávno. Škoda, že s Adarom nebojoval.