myslite že toto nové spracovanie bude v light verzii ako Hriešnici , veľmi mi to pripomína lebo to bolo same drogy, nasilie, nadávky a sex
kedže to dávajú o 19 tak pochybujem že to tak bude
@janai1 ano o tom tureckom
kedže podľa ukážok je to totálne okopírovane zo serialu Hriešnici kde je sex, drogy a násilie ... preto sa pytam že či to bude aj v tomto kedže turecké seriály také niesu
že či to bude light verzia
ja neviem či som to zle napísala tak nezrozumiteľne alebo si to zle prečítala
No tak to hlavne nie je nové spracovanie ale 7 rokov starý seriál 🤷🏽♀️ preto sa pýtam o čom hovoríš
A keďže ti tam chýbajú bodky tak to vyzerá že píšeš, že Hriešnici sú light verzia
Turci majú filmy v pohode. Netreba sa obávať.🤗
Ja som z neho videla uz prvych 10 dielov na Voyo a teda rozhodne tam nie je nic z toho co si spominala a v pohode pozeratelny aj pre deti o 19h 😀 podla mna taka v celku blbina to je, ale bola som zvedava, kedze niektore ich serialy su celkom dobre
V podstate stačí rovnakú otázku zadať aj do Googlu kde ti nájde aj staršie recenzie a dozvieš sa, že práve tieto scény si turci prerobili a teda sex, drogy tam nie sú a aj ten alkohol sa mi zdá maximálne zredukovaný. Celkovo aj tie rozhovory sa mi zdajú akoby zjemnené, prirovnala by som to ako keď máš spracovanie Snehulienky pre deti a pre dospelých, obe verzie si vedia pozrieť obe skupiny ľudí ale mne ako dospelej je tá temnejšia verzia nesympatická. A áno, viem, že Snehulienka má úplne iný príbeh v tých verziách zatiaľ čo Hriešnici sú skoro úplne okopírovaní ale šlo mi skôr o to poukázať, že turci nemajú tie seriály také drsné a bez akejkoľvek cenzúry.
Osobne som videla z oboch verzií tohto seriálu prvé časti ale mne sa Shameless oproti tureckej verzii vôbec nepáči, ale to možno preto lebo som presýtená ako všade pchajú sex, drogy, alkohol, prostitúciu, nadávky a podobne. A preto sa mi podstatne viac páči turecké spracovanie. Snáď som odpovedala 🤣
O čom hovoríš? O tom tureckom seriáli? Ešte som nevidela taky kde by boli sex, drogy a nadávky