dobry den. existuje za nejaku sumu aby som mohla netlix ponuknut aj mojim rodicom ?
ci treba si nainstalovat a zakupit vlastny ? dakujwm
my stale fungujeme na jedno konto tiez
Neviem ako na svk,ale u nas v at je na vyber na 1 tv (tablet,telefon), 2 alebo 3 ci styri. Samozrejme cena rozna
Ja mam na 2 a platim 13e mesacne.
@biglovemom ale je rozdiel, ci tie rozne zariadenia pouzivas v jednej domacnosti alebo na roznych adresach. Netflix sa vyhraza, ze to bude kontrolovat, aby sa rodiny alebo kamarati nespajali a nesetrili tymto sposobom. Vraj nejsko podla IP adries alebo lokalizacie alebo coho...
Tak na jeden účet máme 5 tich ludi, ja pozeram vacsinou na svojich datach hocikde, 2 ucty su na jednej wifi doma , este prihlasime ku starkym. Doteraz som mala cez jednu babu, akurat mi len obcas musela poslat kód aby som mohla pozerat .
mne to prestalo fungovat pred par mesiacmi, tiez som mala netflix kde boli ucty viacerych clenov mojej rodiny, ale v roznych domacnostiach. jedneho dna sa im proste nedalo uz prihlasit. som celkom aj prekvapena, ze to niekomu este funguje inak 🙂)
@jomarch ked to netflix zrusil tak aj mna vyhodilo, ale ked som dala overenie na mail tej babe ,ktorej ucet patril, ona mi potom poslala kód a mohla som dalej pod jej uctom pozerat bez problemov, este tam vypísalo, ze kod bude platit 14dni a potom znova tento proces a tak dokola.
@mama4444 nam to zatial funguje na jedno konto