Prečo pozeráte Love Island?

nikolas977
27. okt 2024

Prečo skoro každá mladá žena pozerá túto sprostosť, čo je na tom také zaujímavé?? Už mi to ide na nervy ach

gulicka277
27. okt 2024

@nikolas977 za mňa je to chujovina ale baví ma vedieť prečo tie vzťahy stroskotajú o polroka neskôr

maminkadeticiek
27. okt 2024

@gulicka277 No ale aha na Lauru a Martina...

nighttide
27. okt 2024

Mňa strašne irituje keď príde im správa tak jajčia ako male deti🙄 nie som tiež toho veľký fanúšik, všetko take umelé

lindous
27. okt 2024

Love Island zrovna nepozerám, ale za to pozerám iné hlúpe reality show ako napr. Too hot to handle a podobne 😅 a tak to dokážem pochopiť… vysvetlenie je jednoduché, aspoň u mňa, a to čistý relax… niekedy chcem proste vypnúť, na nič nemyslieť a takéto show sú na to pre mňa perfektné… a to hovorím ako človek, ktorý si vie užiť aj ťažšiu psychologickú drámu napríklad, ale niekedy je chuť proste len čumiet do pc, nerozmýšľať nad ničím hlbokým, pozrieť sa na pekných ľudí, zabaviť sa na tom ako hlupo sa správajú a neriešiť absolútne nič 😅…

sissy27
27. okt 2024

@nikolas977 nie som sice mlada, tak neviem, ci moja odpoved bude relevantna 🤣 ale kedze pracujem hlavou, tak si ju potrebujem obcas vypnut. Niekedy sportom, niekedy spankom, niekedy klebetenim s kamoskou a niekedy lezanim na gauci a pozeranim niecoho nenarocneho.
Mna by zase zaujimalo, co vedie mladych muzov k tomu, ze chodia fnukat na modreho konika? To mi pride o dost vacsi bizar ako hocijaka reality show…
@gulicka277 myslim, ze z kazdej serie je minimalne jeden par, ktory je spolu dodnes, dokonca vitazi prvej serie su manzelia a maju dieta.

gulicka277
27. okt 2024

@maminkadeticiek tým môžem len tlieskať

ssimusska
27. okt 2024

@nikolas977 mala som to pustené do pozadia v práci keď som sa nudila 😄 tak isto aj farmu a iné blbosti. Inak to nevyhľadávam, doma telku moc nepozerám

micusa2222
28. okt 2024

@nikolas977 najsmutnejššie je, že tieto primitívne Love Island,Farmy a neviem čo, dávajú ako hlavný program...aby celá rodina videla, ako sa dospelí ľudia "majú správať"- všetci muchlujú, ženatí, vydaté, zadaní..jeden hnus..v živote som to nepozerala, nepozerám ani nebudem pozerať..sledujem krásne prírodovedné dokumenty, historické filmy, ale aj české filmy sú výborné na cz filmy, film+ alebo filmbox...

thirstymonk
28. okt 2024

Nepozerám a nepoznám tieto sračky, len mi to vkuse vyskakuje na FB ako markizacka reklama (či jaka). Dokonca nemáme doma už 10 rokov ani TV a odporúčam to všetkým.
Teda aby som to upresnil, TV máme, ale zapneš a nič. Máme externý HDD, na ktorom je das tristo filmov a v prípade potreby si stiahnem ďalšie. No a tie si pozeráme. Bez reklám, viem si to zapauzovať, keď začne dieťa revať, alebo treba mne či žene ísť na záchod. Vyberáme si, čo chceme pozerať, alebo napríklad ani nepozeráme vôbec a namiesto toho si večer varíme fitness stravu.

Je veľmi zaujímavé, že ešte aj v roku 2024 stále funguje televízia ako taká a že ľudia ju žerú. Najmä, keď tam dávajú takéto úplné sračky.

diewcatqoo
28. okt 2024

Minule sme sa o tom bavili so znamymi a zhodli sme sa, ze nepozname vobec nikoho, kto toto pozera.

benimnadir
28. okt 2024

@nighttide presne pre to jacanie som to prestala pozerat tak ako hovoris to je na nervy...ale inak autor, niekedy som na to kukla asi rocnik dozadu zo zvedavosti, clovek sa zasmeje ako sa ludia strapnia. 😁

stanulienkat
28. okt 2024

Urcite to nepozera kazda zena. Podla mna je to hnoj podobne ako Farma a podobne stupidity. Tiez nepoznam nikoho, kto by to pozeral. Primitivny program urceny pre takeho isteho divaka. Tymto krmia ludi a cudujeme sa ako to v tejto krajine vyzera.

marcellka32
28. okt 2024

Tak to čo som náhodou videla na jednom tv kanáli, vola sa to Naked Attraction..toto si pozrite, už taký love island je slabý odvar

nikolas977
autor
28. okt 2024

@sissy27 nuda v škole čo vám poviem

beronsche
28. okt 2024

Tiež nepoznám nikoho, kto to pozerá...
Ja celkovo nemôžem pozerať takmer nič, čo dávajú nase TV..
Primitívne relácie, filmy s hrozným dabingom, kopec reklám..

kikusenka1
28. okt 2024

@thirstymonk my tiež plánujeme zrušiť tento rok mágio pretože platíme, platíme a nepozeráme... love Island ani neviem co je 😂 farmu som nikdy nepozerala pretože ma hlúposť ľudí rozčuľuje

maruski99
28. okt 2024

nepozerame 😀 ja som rada, ked mam cas a pozriem si nieco normalne 😀

barborachors
28. okt 2024

@nikolas977 ja to nepozerám, ani Farmu apod. Nebavi ma to.