Som na druhej časti a rozmýšľam či nova boombshell ta Dominika čo ma19, či ma svoje vlasy alebo nadpojene.. ma ich strašne krásne
Čo si myslite?
Určite napojené. A hlavne veľmi zúfalá, 19r a nevie si nájsť frajera,😀
Napojené
Neviem, čo je na tých vlasoch pekné, veľmi vidno že su nadpojene.
@vyrovnanaosoba a ešte v jednom rozhovore, ktorý mi vybehol na fb/insta, že má za sebou niekoľko dlhodobých toxických vzťahov 😃🥲 v 19ich 🫨
@mamickalisticka mala dve vážne. Jeden bol s benom cristovaom.. To je podla mňa také cudne ze 34 ročný s 19🙄 ale tak každý má iné preferencie.
@lucia13022023 veľmi veľa skúseností môže mať taka 19r. Ja som mala prvého frajera ako 18r, aj to sme sa len držali za ruku a to som sa červenala ako paradajka 😂 ale jasne, teraz dievčatá už v 13tich majú vážny vzťah 😀
@vyrovnanaosoba ja som mala prvého v 16 ale to nebol vážny vzťah 🤣🤣 ale hej, teraz to je všetko posunute
@mamickalisticka tak pre niekoho je aj mesiac dlho😀
Nepozerám 🙂 títo zúfalý ľudia sa potrebujú len zviditeľniť nazbierať srdiečka lajky sledovanosť na ich sociálnych sieťach
S Benom chodila? To ako sa k nemu dostala?
Autorka, hrala mu v klipe. Stačí pozrieť jej tiktok alebo ig 😁
áno chodila ale to trvalo krátko, určite by som to nenazvala vážnym vzťahom. A Ben ma 37, nie 34
@barus26 taknsom sa sekla o tri roky🤣 ona v jednom podcaste tvrdila, že je to vážny vzťah...aj v LI ho spomínala.
@lucia13022023 no veď mohla tvrdiť. Pre mňa osobne nie je vzťah vážny keď trvá len pár mesiacov 😀
@vyrovnanaosoba ona tam nehlada lasku, ale viac followerov..
ak máš tiktok tak tu je video ako jej nadpajali vlasy
https://www.tiktok.com/t/ZGeENPQMh/
Nadpojene