Ahojte každý večer riešim čo pozerať. Naozaj neviem čo. Nič ma v telke nebaví. Dookola to isté dávajú. Neviete o nejakom fakt dobrému seriáli. Nejaký taký čo je plno zapletiek. Akčný. Plný lásky. Ale aj zlá. Niečo také čo nebudem vedieť prestať pozerať. Asi nič také nie je však. 😡😡Či o niečom viete. Ak hej prosím sem s tým
@petra372016 mne sa pacilo na markize odznak vysocina, aj klamstvo.. pozriem si obidva serialy znova
Dlho som nechcela a potom som začala pozerať Stranger Things.Najlepsi seriál aký som videla
@nikha2809 videla som prvy diel a nezaujalo, mam to este skusit? Co znamena ze si "nechcela"?
@petra372016 Pre toto uz roky nemame standardne TV stanice, ved tam sa neda nic normalne pozriet. Mame iba streamovacie sluzby ako Netflix,HBO, Prime, Disney...a popravde skor mam opacny problem, ako ty. Prilis vela dobrych serialov, len malo casu 😁.
@barbora0308 ja mam ten isty problem ako ty, mame Netflix, Prime, Disney.... A nemam cas. Ked mam volno, tak dohañam, co som nestihla v pracovne dni. Minule som si nasla cas vecer a najprv som pozrela Trosecnika s Tomom Hanksom a potom Modru lagunu😂😂😂, pritom som kazdy z tych filmov videla uz niekolkokrat, mne niet pomoci🙈
Mozes citat knihy.
@petra372016 outlander
@babulkomale no kamoška mi o ňom dlho rozprávala, ja som si pozrela prvý diel a totálne ma to nebavilo...po nejakom čase keď som večer nemala čo som tomu dala šancu a už som sa od toho neodtrhla
@petra372016 HBO- Až po uši 👍
Takých seriálov je kopec stačí nečakať kedy to dajú do telky. To by som asi nič nevidela. Otvor si hocijakú stránku (bombuj, sleduj seriály a podobné) a hľadaj čo ťa zaujme. Ja si dám limit 1-3 časti a ak sa mi nepáči idem ďalej.
Odporúčam Six feet under. Najprv nuda a potom som to pozerala po nociach :D
@petra372016 viem o vela dobrych knihach, netreba kazdy vecer cumiet telku 🙈 okrem ineho 🤷🏼♀️
La casa de papel
Strenger, temné lesy, yellowstone, kto je erin Carterova, drz se blízko, kastanek, the fall, Hříšnice, všetko netflix, yellowstone na skyshowtime
@petra372016 papierový dom 👌
@petra372016 z tureckých odporúčam Spútaný motýľ, to hol za mňa TOP 😊 z Netflixových určite YOU, Papierový dom
Skus nieco korejske napr Doom at your service 😁...
Stranger Things, Game of Thrones, You, The Vampire Diaries, The Originals, Chilling Adventures of Sabrina... To mi tak prvé napadlo. Také moje najobľúbenejšie ☺️
Tiez som si presla touto krizou ze nemam co.. a teda som vsadila na retro Zufale manzelky a potom Milenky 😀
@xsuzannex Zufale manzelky milujem, ta atmoska nema chybu a herecke vykony su vyborne 😃
@nikha2809 aj Papierovy dom tu viacere radia, to ma tiez nebavilo, ja som asi velmi narocna co sa tyka putavosti 🤦
La casa de papel, pridávam sa... som v druhej sérii a dufam, že to nikdy neskončí 😂
@petra372016 This is us
@nicoletta98 skončilo 😭 ja som nikdy nevidela tak dobrý seriál a to som ich videla veeela. Tento vo mne zanechal niečo... Neviem to opísať ani. Namotala som na to aj otca ktorý ho pozrel za týždeň celý, s tým ze normálne chodil do roboty🤣
@lucia13022023 áno, viem… len tým , že to pozerám prvýkrát, tak si zelam nech to trvá do nekonečna 🤣 lebo ja by som zhltla cely serial behom troch dni , takto si to nechávam na večer po jednej, dvoch epizodiek 😂😂
@babulkomale papierový dom má tiež nebavil, vzdala som to po tretej casti
@nicoletta98 chápem tvoje pocity 🤣
Ma papierovy dom bavil. Otazka je, ci vies po anglicky alebo potrebujes titulky alebo ani to nie. Podla toho vyberaj. Mna zaujali serialy : Outlander, Games of thrones, Zufale manzelky, Lucifer, Zdravotni skola, Call midwives, Bridgerton, kucharka z Castamaru, Moderna rodina, Tiny little things, Monday mornings, Little big lies, Handmade tale, Sultan, Discovery of witches, This is us, Devious maids, Poldark. Treba si najst z ktoreho prostredia preferujes a aky styl serialu.
@petra372016 nebezpecne vztahy s Honzou Musilom.. na Barrandov 😅