Ahojte, mám chuť si pozrieť nejaký fakt tupý film, pri ktorom netreba vôbec rozmýšľať. Niečo ako Deň nezávislosti, Hviezda pechota, Class of 1999, Armageddon alebo Rudý úsvit. Nie komédiu, nejaký akčný alebo sci-fi. Ďakujem.
Deň po tom
Fantozzi
5. element
@martinmmartin Fantozzi hral v komédiach
Valerian a mesto tisícich planét (2017), Star trek - nové filmy od 2009, John Carter, Enderova hra, Jupiter vychádza, Princ z perzie, Pasažieri, Na hrane zajtrajška, Pacifik Rím. Ak by si chcela predsa uvažovať o deji, jednoznačne Tento
Ešte ma napadlo Transformers a Godzilla
Ináč pechoty sú 3, deň nezávislosti má tiež pokračovanie 😉
@martinka17 No, z toho výberu som niektoré nevidela, skúsim teda, vďaka. Pechotu 2 som videla, to bolo veľmi zle spracované a Deň nezávislosti 2 ma unudil k smrti, slabý odvar oproti 1. dielu.
Eurotrip
Čokoľvek z marveloviek. Batmanovia, supermanovia, liga spravodlivých (lepšia zack sniders verzia)... Alebo spomínaný piaty element. Muži v čiernom. Star trek, ale aj star wars ...
Ak to nemusi byt hlupe, len scifi alebo akcne, tak zo stariniek Vec (The Thing) a z novych Kapitan Philips.
Začni pozerať MCU (Marvel Cinematic Universe) filmy. Je ich tam habadej a pozerať sa má v poradí kedy vyšli, čiže si nájdi nejaký zoznam. A takisto odporúčam pozrieť seriál Agents of S.H.I.E.L.D. (po Avengers: Endgame), je super.
@yelena159 Marvels sa nemajú pozerať podľa roku vydania filmu ale podľa roku v ktorom sa odohráva dej. Takže prvý by mal byť Captain Marvel: 2019 😉.
Den poté
@diablov advokát, Obhajca, Winetou,
@martinka17 Ak pozeráš prvýkrát, tak podľa roku vydania kvôli potitulkovým scénam. Tie sú dôležité. Ak filmy pozeráš poprvýkrát podľa toho kedy sa odohravajú, tak sú potitulkové scény porozhadzované. Nebude to zapadať do deja ako by malo.
A načo rozmýšľaš keď pozeráš film? Ved ten sa len pozerá. Či?
@yelena159 podtitulky mali hlavne naladiť na prichádzajúce filmy - ktorý bude ďalší a o ktorej postave, teraz keď je väčšina vonku sú podľa mňa nepodstatné. Ale tak ja som Marvel pozitívna, takmer všetko mám na bluray😀
Bud nejaky Terminator, pripadne nejake uz tych s Vin Dieselom, potom to 72 hodin, co bol ten unos dcery. To su take lahke na uvazovanie
Mne sa páčil muž vo vlaku 😁
Málo pozerám filmy a toto ani neviem ako ma zaujalo, ale pozrela som 😁
@bielasovicka to si asi este nevidela kvalitny film, kde ako to vsetko do seba zapada pochopis az na konci. Ja momentalne pozeram Slow horses a dopozerala som Disclaimer, to su veci, ktore by som pozrela aj 2x, aby mi to vsetko do seba zapadlo.
Marťan
ked sa ti nechce rozmyslat tak si pozri sharkanado 1, 2, 3, pri vesmirnej odysei sa aj vyspis, galaxy quest...
Ja som si cez sviatky pozrela Fantomasa a este Celuste. Uplne oddychovky 😀
Z novsich napr. Kronika temna
@mirage no práve. To ja také filmy nepozerám, pri filme si chcem oddýchnuť, a nie byt napätá a rozmýšľať o deji 🤣🤣
@bielasovicka ja naopak.
@martinka17 Nielen naladiť, máš tam veľa vecí ktoré ti prezrádzajú "spoilery". Napríklad ako bude človek ktorý pozerá poprvýkrát, vedieť čo sa deje v prvej post credit scéne Captain Marvel? Vyspoiluje mu to čo sa stane v Avengers: Infinity War a Endgame. Ale najmä Infinity War.
Ja mám rada zo sci-fi Ja, legenda a Svetová vojna Z. Včera sme si pozreli Deadpool a Wolverine a dobre sme sa na tom nasmiali… Z akčných mám za poslednú dobu veľmi rada Zabijakov osobný strážca (1 aj 2). 😉
Dobrý akčnak je Nezastaviteľný s Denzlem Washingtonem ,alebo ak chces scifi Batlleship
Fakt dobré filmy: Neviditeľný hosť, Odposlech - aj na YouTube
Tie čo si vymenovala sú dobre filmy ja si ich rada pozriem ale skús Perinbaba 2 a potom uvidíš čo sú zle filmy