Ahojte poraďte dobrý film na večer, ideálne niečo podľa skutočnej udalosti alebo nejaký dobrý triler,horor jednoduchou niečo napínavé a s dobrou zápletkou ♥️♥️ vďaka
@enmery ďakujem ♥️♥️
@marrynka112 útek z Pretórie, podľa skutočnej udalosti, napínavý, to sme pozerali naposledy ☺️
A podľa skutočnej udalosti sa mi páčil tento: Believe Me: The Abduction of Lisa McVey
Najvyssia ponuka - Ten koniec ma úplne dostalo stále nevieme čo sa vlastne stalo na konci
Pripnem sa
@enmery no mam rad thrilery, a jeho filmy su velmi zaujimave, hudba, herci, spracovanie, a spanielcina tam velmi reze👍. Taktiez jeho snimok z roku 2022 Los renglones torcidos de Dios je velmi dobry. Je to moj oblubeny reziser. Ak si nevidela, skukni aj ostatne od neho. A dakujem za pivko, ale pijem iba nealko🙂
@axve Ja hovorím taliansky a tak ma to vždy ťahalo aj k španielčine. Začala som sa učiť španielsky. Začala som to cielene vyhľadávať. Až som narazila na tohto režiséra. A úplne ma dostal. Súhlasím, európska kinematografia je oveľa lepšia. Len nie sú peniaze to tak spropagovať. Island, Fínsko, Švédsko, Nórsko, Dánsko tam mám napozerených tiež dosť veľa kvalitných filmov a skoro nikto v mojom okolí o nich nevie. Ale teší ma, že nie som jediná takto "postihnutá".
El cuerpo/the body/telo, Contratiempo/the invisible guest. Obe sú španielske a za mňa top napínavé thriller, kde som sa nevedela odtrhnúť.