Pečie cele Slovensko - Martina

hruska91
23. okt 2024

Ahoj začala som to pozerať no asi neskôr. Posledné dva diely tá Martina stale spomína že je rozvedená a už som rok rozvedená a mám rada číslo 13 lebo 13 som sa rozviedla 13twho atd. Príde mi že to v kusespomina. Stalo sa niečo? Mala muza tyrana? Alebo sa rozviedla v šou? Alebo s niekým známym? Či prečo sa to stále vyťahuje? Ona je nejaká známa ?

lubisvecko
23. okt 2024

Nie je to ta z Prievidze? Neviem, ci je to uplne celebrita, ale tak ma aj svoj instagram, kopu sledovatelov, ona realne aj pecie pomimo tohto, myslim, ze dost dobre a vsetko dava tam. A jej sukromny zivot mna osobne nezaujima, tiez nechapem, preco to tam spomina neustale, ale tak jej vec. 🙏 Ked chcem pozerat takuto relaciu, tak mi ide vyhradne o tie inspiracie 😀

sandra49
23. okt 2024

@hruska91 neviem prečo sa rozviedla ale od začiatku to spomína ako to dokázala sama s 5 deťmi.. a ze aké ťažké bolo nájsť si bývanie keď od neho odchádzali.. bola mama roka v roku 2020 a je bývalá vojacka na vysluhovom dochodku. To vsetko hovorila od začiatku v šou..

sandra49
23. okt 2024

@hruska91 takmer všetci postupne tam rozoberajú svoje súkromie a podla môjho názoru až príliš..jeden sestrinu chorobu, ta Evka tiež rozvod ako ju nechal muz po 20 rokoch.. atď.. ja mam pocit ze oni to majú v zmluve..aby to bolo okorenené alebo co..no veľa vecí by som ja osobne nepovedala ani susedke, nie to ešte do telky..

rude_baby
23. okt 2024

Spominali tam, že jej ex je vojak, ona vojačka a aj súčasný muž je vojak 😁

martinkatinka
23. okt 2024

Tak 5 deti, materske a vysluhovy dochodok 😉
Mama roka v kategorii influencerka. https://mamaroka.sk/sutaziaci/martina-gromova-v...

tamtamka26
23. okt 2024

@sandra49 presne tak. riešia také veci zo súkromia, až mi sánka padá... a evidentne aj moderátorom, ked to tá Eva vytiahla, kukali ako puci. neviem, či majú nariadené zabrnkať divákom na city, alebo je to taktika samotných súťažiacich...

martinkatinka
23. okt 2024

@tamtamka26 oni tam aj vyberaju podla nejakych kategorii.. Urcite tam je aj nejaky gay a narodnostna mensina... Musia to nejako obkecavat.

hruska91
autor
23. okt 2024

Aha tak to mi ušlo, ako je mega šikovná a neviem čo len nevedela som či sa niečo stalo v priamom prenose? Alebo čo som zmeskala :D

lucka_ke
23. okt 2024

na FB je známa na stránke Furt v kuchyni a vraj aj háčkovala postavičky podľa fotiek, ale to som len čítala... inak je to nádherná šikovná žena, držím jej palce

hruska91
autor
23. okt 2024

A keď už sme pri tejto teme- tá Jozka je profesionálna cukrarka to registrujem ma rôzne kurzy skúsenosti ceny aj medzinárodné. A kto je tá druha tá oranžová? Ako je krásna ale ona je tiež nejaká odborníčka? Na nete som o nej nič nenašla len článok paradoxne o tom že sa tiež rozviedla a zavrela cukraren 🤣🤣

muchotrafka298
23. okt 2024

@hruska91 ty nepoznas cukrarku Petru Tothovu? Predtym sa volala Zvacova, pracovala v zahranici ako cukrarka na roznych miestach, ma absolvovane najlepsie svetove kurzy v tejto oblasti. Momentalne robi hlavne kurzy a pise knihy pecenia.

zuzanaa239
23. okt 2024

@hruska91 😂

muchotrafka298
23. okt 2024

@sandra49 za mna tiez zdielaju privela sukromia, nie kazdeho to zaujima (napr. ja to pozeram kvoli tomu peceniu, je mi jedno, kto je rozvedeny, slobodny, s kym kto zije). Tam su vzdy rovnake typy vyberane myslim zamerne, vzdy je tam mlady clovek do 18 rokov, cudzinec, starsia zena, homosexual.

lucka_ke
23. okt 2024

ani ja Petru veľmi nepoznám, ale prečo sa stále nahodí ako modelka? ako keby išlo čisto o jej prezentáciu a nie o pečenie...

tamtamka26
23. okt 2024

@martinkatinka gay určite a tiež UA...

muchotrafka298
23. okt 2024

@lucka_ke ona sa k tomu raz vyjadrovala, ze v UK verzii je muz a zena a nosia obaja rondon. Tu to chceli odlisit, kedze su obidve zeny, takze Jozka ma rondon a ona nosi saty/overaly. Su podla mna krasne, vzdy posobia draho a luxusne (oni aj drahe su, podla znaciek, ktore tam nosi), neposobia vobec lacno alebo nejak rusivo.

lucka_ke
23. okt 2024

@muchotrafka298 ja jej to neberiem, len mi to tam vôbec nepasuje...

hruska91
autor
23. okt 2024

@muchotrafka298 jej ako mega kocka.

Áno asi zle guglim no prvé čo vám vyhodi pri nej buď tu Petru toth sperkarku, alebo potom túto že sa rozviedla a že zavrela cukraren. Musím popozerat

muchotrafka298
23. okt 2024

@lucka_ke sedel by Ti viac rondon keby mala? Lebo ona ma v nom viacero fotiek, aj z minulosti, ked pracovala v tych hoteloch roznych v zahranici. Mna to tam osobne vobec nerusi, nosi slusive modely a hodia sa jej.

muchotrafka298
23. okt 2024

@hruska91 najdi si Petra Zváčová a uvidis, ze aku ona ma za sebou karieru.

lucka_ke
23. okt 2024

@muchotrafka298 určite rondon by bol vhodnejší, lebo ona aj tým ako vystupuje celú pozornosť strháva na seba ako malé dieťa 🙂 ale tak asi sa to ľuďom páči

muchotrafka298
23. okt 2024

@lucka_ke je to kupeny zahranicny format, cize tam dostanes ked si ten projekt kupis, ze ako ma co vyzerat, co mozes spravit, co nemozes v tej narodnej verzii.
Mna osobne ona vobec nerusi, je pekna, fotogenicka, vie co hovori, takze mozno ano, strhava na seba pozornost.
Ale to sa deje aj bezne v zivote, nielen na obrazovke. Ze niekto vyrazny, pekny, dobre vyzerajuci niekde v kolektive ma tej pozornosti viac.

ibrunova
23. okt 2024

@lucka_ke a čo si má obliecť, vrece, keď je kočka?

marcellka32
23. okt 2024

@muchotrafka298 za mňa vyzerá dobre, ale je strasne preafektovana podľa mňa

radkaradix
23. okt 2024

@rude_baby aj jej otec bol vojak :D

lucka_ke
23. okt 2024

@ibrunova celá show je o pečení, Jožka je normálna, moderátori tiež a ona ako malé decko v čipkových šatočkách... to nie je Show Petry Tóthovej ale Pečie celé Slovensko, ale píšem, že to je môj názor a zrejme ostatným ľuďom sa to asi páči keď to tak majú

muchotrafka298
23. okt 2024

@lucka_ke ja to napriklad vobec neregistrujem, ja pozeram pecenie a je mi to jedno, ze kto ma co oblecene, preco ma niekto saty za dvetisicky a nie rondon, preco hento alebo tamto. Jasne ze kazdy ma svoj nazor a moze byt odlisny ako mam ja. Ja toto napriklad vobec neriesim, ziadnym sposobom ma to neirituje.

lalala94
23. okt 2024

Ja mám túto reláciu veľmi rada, pozerám ju každú sezónu, ale zrovna pri tejto súťažiacej ma fascinuje to, že 43-ročná zdravá žena je vo výsluhovom dôchodku. Je pre mňa úplne mimo môjho chápania, že máme nastavené zákony, ktoré toto povoľujú, ale tak je to na inú tému.

muchotrafka298
23. okt 2024

@lalala94 po odpracovani urciteho poctu rokov mas narok v ozbrojenych silach na vysluhovy dochodok. Je to zakotvene v zakone. To su proste fakty. To, ze ona isla je jej osobna vec. Moze mat kludne dalsiu pracu popri tom. Mne viac vadi to, ze v kazdom diely relacie o peceni je toto omielane aspon 3x, tiez to, ze ma 5 deti a bola mama roka v nejakej sutazi.
Kolegov brat isiel tiez, trosku starsi a ma normalne teraz vysluhovy dochodok a aj robotu.