Uštipnite ma či nesnívam.Naozaj vznikla už štvrtým rokom reality show kde sa súťažiaci vzájomne neurážajú ale si pomáhajú? A držia spolu? Kto má tú túto reláciu tiež rád?🥰
Ja tu reláciu hlavne nechápem 😂 včera som to pozerala 1x a povedzte mi ako sa dá spraviť kysnuté cesto aj s kysnutím, pečením, plnením atď za 2 hodiny?
My tiež pozeráme pravidelne. Mňa fascinuje ako to prezentujú že súťaž pre amatérskych cukrárov a drrrrb v prvom kole už také torty piekli že serus😁
hlavne, je to nuda tento rok
@petronellla87 tak amatér je ten,čo to nemá ako zamestnanie....ale že vypeká za peniaze širokému okoliu bez živnosti,to už je druhá vec...
@rozculena hej vlastne máš pravdu. To mi nedošlo 🙂
Toto je za mna najslabsia seria co bola doteraz. Ziadna vyrazna osobnost, ktora by piekla ovela lepsie ako ostatni a jej veci by boli vynimocne. Oni si tam pomahaju aj preto, ze tam o nic neide. Ziadna horibilna vyhra, takze nepotrebuju ist cez mrtvoly.
A presne ako pise @rozculena, je to pre amaterov, ale nie takych, co nevedia chytit varechu do ruky.Sice v tejto serii boli na zaciatku aj taki sutaziaci, co nevedeli suroviny navazit. Ale amater je ten, co to nema ako oficialnu pracu a nie je vyuceny cukrar. 3/4 z nich pecu a predavaju na socialnych sietach.
Ja som videla taku pekarsku sutaz z USA o 100 tisic USD a tam si teda nepomahali ani nahodou. Kazdy tvrdo isiel na vyhru.
Pozeram pravidelne, nedelny oddych 🙂
@kik2022 je tam financna vyhra 4000 EUR, poukazka do Kauflandu v hodnote 1000 EUR, odborna staz u Natache Pacal a cestny titul Majster pekar.
@muchotrafka298 za mňa je zas super, že tam nie je jeden čo robí všetko top, nemám rada, keď je vždy len jeden najlepší 🤣
Pozri si rovnaku relaciu, ktora vznikla kdekolvek na svete, od Britanie, cez Australiu Kanadu, Novy Zeland a naposledy som pozerala na TV Paprika seriu z Juhoafrickej repupbliky. Tam dokazu rovnake kusky, mozno este komplikovanejsie. A ano, kysnute ceske kolace sa stihaju za 2 hodiny. Ked piekli chlieb, alebo komplikovane torty mali na to 4 hodiny. Na sufle len 45 minut. Na Slovensku a v ceskej verzii si ludia pomahaju, asi im to dovoli alebo mozno aj odporuci produkcia.
Mne napriklad vadi ze si pomahaju. Maju sutazit, snazit sa byt najlepsi sami za seba. Ale ten aspekt slusneho spravania sa voci superom, byt na nich mily a nevytvarat konflikty, to je velmi prijemne a osviezujuce
mňa to nebaví.Asi tu budem jedna z mála 🙂Pozrela som si to párkrát ale za mňa nič moc.Nechytilo ma to ktovieako
@liusa82 toto je najslabsia seria doteraz. Mna to tiez nebavi. Len nie je co pozerat.
@vanilkovazmrzka nie vsetci si pomahaju. Ked budes pozorne sledovat, tak si to vsimnes. Toto je seria, kde nic zatial neukazali moderne, specialne, neokukane.
Mám to veľmi rada, taká oddychovka. A presne aj kvôli tomu, že tam nie je osočovanie. Ale súhlasím s názormi vyššie, toto je slabá séria.
@janai1 v pohode. Ja som dala do rúry na veľmi nízku teplotu (niečo cez 30 stupňov) chlebík, ktorý mi obvykle na linke kysol cez tri hodiny. V rúre to bolo za 30 minút. 😉
@petronellla87 známa je amatérka. Mala byť jednou zo súťažiacich, ale pred finále si to rozmyslela, že je to tam náročné na čas. Tak odmietla. Ale toto je jedna z tort, ktoré tam mala piecť. Inak má svoju prácu (nesúvisí s pečením) a pečie len pre rodinu a známych, pretože ju to baví…
Ja to rada pozerávam, tiež je to pre mňa taký oddych, žiadne intrigy a drámy, niekedy aj zábava.
Ani som sa nezamyslela nad tým, či je to slabá séria.
Ale pamätám si, že v niektorej sérii bol nejaký chemik či čo, a ten robieval aj nejaké efekty na tých tortách. Alebo tuším raz nejaký architekt pekne zdobil.
@muchotrafka298 to je asi uplne jedno ci si pomahaju vsetci alebo niektori, pointa je rovnaka
nepozeráme vôbec nikto... nuda.
Ja to rada pozeram lebo ma inšpiruje šikovnosť tých ľudí (všeobecne, nie že v tejto konkretnej sérii). To, že si pomáhajú, mi vôbec nevadi.
ALE take tie ich spevy/pokriky, tanečky, plače za najlepším kamarátom už pomaly od druhej časti, hromadné objímačky pri každej príležitosti, mi prídu dost detinské. Trocha taký slepičinec, mna by tam medzi nimi švaclo 😂🙏.
@vanilkovazmrzka mne to pride, ze oni zabudaju na to, ze je to sutaz.
@mirkam3 mne to prid vyslovene trapne. Je to sutaz dospelych ludi o peceni.
@muchotrafka298 presne, ešte som editovania ten pôvodný koment
Moj pravidelny program na nedelny vecer 🙂 prijemna oddychovka a super recepty.. mimo to aktualne nesledujem v TV nic.
Ja pozersm aj so synom 10 rocnym tuto seriu sj minulu sme pozerali. On sa na to tesi a tu ochka slinta ze jake dobre co by si dal😆
Teraz nepozerávam, pozerala som len prvú a druhú sériu, akože relácia ok, zaujímavá, naozaj šikovní milí ľudia tam vždy boli, ale čo ma vyslovene odpudzuje, sú trapni moderátori, jeden väčší debil ako druhý, nemusím ich. Vadia mi, ich vtipky, humor, vstupy, komentáre, no proste nie a nie, nech ich konečne vymenia. Ale čo milujem, je vianočná časť kde pečú celebrity. Dosť som sa pobavila, keď piekla Adela a Dano, ak si niekto pamätá.
pozerám pre to, že sa tam dozviem rôzne finty a dobré rady, keďže tiež rada pečiem... u mňa je to prvá séria, ktorú pozerám (nie som veľmi zástanca TV). najhoršie je, že vždy pri tom vyhladneme 😀
Podla mna preto, ze ta vyhra nie je nejaka speci 😀 nejde o 75000eur, aby sa tam pomaly mlatili 😀 ale dobre sa to pozera, ked su na seba mili