Ahojte, su na netflixe serialy ako Zelenac, Kosti....alebo iba ich serialy? Dakujem.
Zelenáč tam je, Kosti nie.
Zelenáč áno, Kosti nie. Vidím tam aj NCSI a CSI.
@enmery dakujem
@melanta Ďakujem. Chceme nieco predplatit- uz v tej telke nic normalne nedavaju.
@zuzinka888 len doplním, že nie je tam 6. séria zelenaca
@zuzinka888 tak potom si pozri HBO a Netflix, či tam je dosť toho, čo by vás doma zaujalo. My máme to, aj Disney a Skyshowtime. Disney okrem Disney rozprávok a Marveloviek nemá absolútne nič, úplná bieda. Skyshowtime je za mňa Yellowstone a nič viac.
A nevies si pozriet ponuku netflixu (alebo hocakej inej platformy) aj bez zaplatenia (pred zaplatenim)? Mam dojem, ze vzdy som sa vedel pozriet na ponuku aspon zhruba... len pustit sa to nedalo ... a to pri viacerych streamingovych sluzbach...
Za mna je napriklad disney lepsie ako netflix, skor si tam najdem nejaky serial na pozeranie
@michaelam2 nieco konkretne co ta zaujalo?
My mame Netflix, Apple, HBO, Disney a Voyo 🙂 najpouzivanejsi u nas je Netflix, podla mna ma najviac serialov, Apple nic moc, HBO ako tak, Disney nic moc (pozeram tak Greys Anatomy) a Voyo je na turecke telenovely a slovenske a ceske serialy ak ta take bavia, mna nie
Ale je to osobnej preferencii.
Mali sme vsetky 3 a nechali sme netflix. Za mna najlepsie
@zuzinka888 ja tam pozeram hlavne greys anatomy a potom tie starsie serialy ako kosti, prison break, how i met your mother, zufale manzelky atd.
Ahojte,koľko platíte za Netflix mesačne a ako to aktivovat keď chcem cez to pozerať filmy?
@zuzinka888 sú tam seriály a filmy aj z inej produkcie ako ich. Ale či tieto konkrétne, neviem. Idem pozrieť.