Netflix s dabingom

2. júl 2023

Ahojte.. viete mi prosím poradiť ako nadstavit dabing ? Všetko čo chcem pustiť je v angličtine,aj rozprávky.. 🤦‍♀️

anavixy
2. júl 2023

No nadabovanych veci tam je dost malo, nie vsetko sa da pustit v SK ci CZ jazyku, ale dole na obraze si to vies nastavit (je tam ikonka myslim bubliny s textom alebo nieco podobne) a vies si aj vyfiltrovat len dabovane veci v prehliadaci, skus pogooglit, najdes milion navodov…

autor
2. júl 2023

@anavixy ja som chcela synovi pustiť Spidermana a ani jednu časť nám nenašlo s dabingom 🤦‍♀️

zic
2. júl 2023

pozeral som to a ak je to ten kreslney (into the multiverse), tak nema slovensky alebo cesky dabing, iba titulky...

hiro
2. júl 2023

Netflix je bieda. Pre deti si objednaj HBO. Tam je skoro toho dabovane mnohonasobne viac.

mirage
2. júl 2023

@hiro a ja mam zas iny nazor, moje deti sleduju anglicke verzie od mala, a su aj vdaka tomu plynule v anglictine.

liljana
2. júl 2023

https://online.sktorrent.eu/videos/filmy-cz-sk?t=a
tak si to najdi niekde inde, napr. tu. Spustis bud rovno online, mozes aj stiahnut na neskor.

autor
2. júl 2023

@zic klasický film, nie kreslený..a všetky mi našlo len v Anglickom jazyku prípadne nemeckom alebo poľskom..ale sk ani CZ nikde 🤦‍♀️🤦‍♀️

hiro
3. júl 2023

@mirage Ucite dobry napad ak ich to extremne bavi. Ja zase som bol prekvapeny ako pochytili cele anglicke vety z Robloxu. Z Netflixu ale neviem ci by si nieco zobrali. Sam rozpravam denne anglicky (a to mam 4 z anglictiny na strednej 🙏🙈☃) a velmi si vyberam co pozriem bez titulkov. Jedine na Korejske SCI-FI sa premozem 🙂