Netflix - rozprávky po slovensky

nikolani
14. okt 2024

Ahojte, viete poradiť nejaké konkrétne rozprávky na Netflixe, ktoré majú slovenský dabing (resp. originál slovenské) pre menšie deti?
Viem že so slovenčinou je to na Netflixe bieda ale možno ste niečo našli 🙂

niekto2hy
14. okt 2024

https://filmtoro.cz/hledam-film/[1279]/[0]/[0]/[0]/[0]/[200]/[0]/[0]/[0]/[deti]/[1]/[0] a dalsie filtrovat

nikolani
autor
14. okt 2024

@niekto2hy hm, možno robím niečo zle, ale nedá sa mi tam vyfiltrovat slovenské znenie. Iba češtinu

niekto2hy
14. okt 2024

@nikolani Je to spravne,slovencina tam sa neda vyhladat.Ale,mozno z tych ceskych,budu niektore dabovane aj do slovenciny.

niekto2hy
14. okt 2024

@nikolani Mozno by pomohlo toto> https://vosveteit.zoznam.sk/ako-mozete-v-netfli... Nemam Netflix..

snehulak77
14. okt 2024

Na netflixe púšťame iba pat a mat, ale tam sa nerozpráva. Potom trash truck, ale to je po anglicky, takže nič.
Ale na YouTube som si dala bez reklám a púšťam kremienok a chocholusik, to sa mu teraz veľmi páči. Je tam veľa časti.

kitycat
14. okt 2024

V zime tam bola Perinbaba s Sol nad zlato, ci take nie?

nikolani
autor
15. okt 2024

@snehulak77 ďakujem za tip. Na YouTube si ešte sem tam vieme niečo nájsť. Len ten netflix sa mi nechce preklikávať a hľadať či je niekde dabing 🙂

nikolani
autor
15. okt 2024

@kitycat áno pamätám si že boli 🙂 asi by sa u nás viac ujali animáky, a hlavne by som už krpcovi rada vymenila za tie české lebo už nám začína doma mluvit namiesto rozprávať 🙈

nikolani
autor
15. okt 2024

@niekto2hy nedá sa mi tak vyhľadávať, preto som skúsila tu, či už niekto na také reálne nenarazil. Ale ďakujem za snahu 🙂

nelka93
15. okt 2024

@nikolani ak chceš animaky, tak skôr Disney +

zaphyra
15. okt 2024

A na netflixe byva aj slovensky dabing? Nepamatam si, ze by som tam nan niekedy narazila. Na disney plus mas kopec rozpravok s dabingom.

nikolani
autor
15. okt 2024

@zaphyra zatiaľ sme narazili len na originál slovenské filmy so slovenským znením, ale tak skúšam či motyka nevystrelí 🙂 možno tam sú aj nejaké pôvodné slovenské veci pre deti.

@nelka93 @zaphyra Ďalšie služby zatiaľ neplánujeme kupovať ale ďakujem za tip 🙂