Ahojte, môžem pri základnom Basic predplatnom za 7,99€ pozerať na 2 zariadeniach? Viem že súčasne určite nie, ale myslím keď pozerá len 1.
Prvej to tak bolo ale teraz som si nie istá tak nech viem čo predplatiť.
Ďakujem
@janai1 tak tomu potom nerozumiem
čomu nerozumieš? pozerať to môžeš na x zariadeniach ale vždy len na jednom súčasne
Prave dnes som tak kukala. tv muz a ja na mobile a mame basic a bolo to sucasne zapnute
@janai1 nerozumiem tomu že mi to nejde
Na zariadeniach v rôznych domácnostiach to môže byť problém, opatrenia proti zdieľaniu hesiel… treba tam nastaviť domácnosť a inde to potom ide len s kódom, ale aj to obmedzene a neviem ako presne to je teraz, lebo už to tak nemáme, ale nemôže to byt týmto?
a čo ti nejde?
a TV sú na rovnakej wifi pripojené?
@janai1 nie
No tak ti to ani nepôjde. Už dávno je zablokované zdieľanie účtov cez TV. Buď budeš na jednom alebo na druhom
Akože veď ja viem že to urobili pred pár mesiacmi..no myslela som že ak nepozeráme súčasne je to OK..ale teda už viem že nie ..
Ale vysvetlite mi ako je možné že to tým komentujucim vyššie stále ide😂
Či ak by to bolo že obe tv v jednej domácnosti na rovnakej wifi išlo by to?
Ty si cela nejaká nechápava. Obmedzili zdieľanie účtov mimo jednej domácnosti. Keď chceš sledovať na inom TV s inou IP adresou automaticky to ráta ze si dala heslo niekomu inému a musíš sa prihlásiť a zadať kód.
Sledovať môžeš aj na milionoch TV ale vždy pri inej IP musíš zadať kód
@janai1 a ty čo si dovolujes? Ja ťa neprosím aby si mi odpovedala keď nevieš odpovedať normálne ako slušný človek... V úplne prvej odpovedi od teba si predsa napísala že kľudne to môžem sledovať aj na 10 zariadeniach a nespominala si tam nič o rovnakej wifi a jednej IP adrese...tak sorry že som to nevyčítala z tvojho príspevku nejako medzi riadkami 🤦🤦🤦🤦🤦🤦
@janai1 blbosť bývam inde ako moja mama a mám heslo a som prihlásená
Však sledovať to môžeš aj na 10 zariadeniach to je pravda. Som prihlásená na ntb, mobile a doma na TV a odnikiaľ ma neodhlasuje lebo mobilných a PC zariadení sa to netýka. Obmedzené to je iba pri TV a rozdielnych IP adresach a to si sa nikde nepýtala na zaciatku. Lezie to z teba ako z chlpatej deky. Keď budeš mat aj 10 TV na rovnakej wifi tak ta to nebude odhlasovať a každý deň to môžeš pozerať na inej.
Potom napíšeš ze vieš ze to je obmedzené a zároveň sa na to vypytuješ. Si ujasni pojmy najprv, lebo ani sama nevieš čo tu píšeš
@janai1 áno nenapísala som že na dvoch rozdielnych IP adresách ale ani som nenapísala že na rovnakých takže ani tvoja odpoveď nebola k veci keďže je to rozdiel! A hlavne pozri poslednú odpoveď pred tebou že to niekomu ide aj mimo domácnosti a tým pádom sú tvoje odpovede už úplne mimo...takže sa nabudúce netráp keď ťa to očividne obťažuje dakujem
aj na 10. Pozerám netflix na TV, na PC, na mobile a tiež mam Basic predplatné