Baby, je tam co pozerať? Myslím, či tam nie je len nejaký odpad, lebo co počúvam okolo, tak známi aj hodinu hľadajú a preklikavaju,co kuknúť a väčšinou nenájdu. Nejaké dobré filmy, dokumenty, len anj, alebo aj sk alebo CZ tam nájdem? Ak áno, viete poradiť, čo vybrať pri predplatnom?
Pozerám seriály v kuse, využívam na 💯. Taktiež je to aj rozdelené pre deti, takže využívam aj synovi na rozprávky
My sme mali pol roka, obľúbili sme si tri seriály, keď skončili, už nás to nebavilo, tiež sme hodinu hľadali, čo pozerať a tak sme odhlaseni. Napríklad Shrek rozprávka nie je ani v češtine.
@vani190493 Shrek je aj v cestine.
Ja pozeram vsetko v anglictine s titulkami a stale nieco najdem. Decka potrebuju s dabingom a na to je lepsie hbo. Ja osobne mam problem najst na hbo nieco co ma bavi, takze to mam viac menej kvoli detom.
Napr som bola v kine na kuciaka a kamoska na invalida a teraz je oboje na netflixe. Plus dokumenty maju super, ak to rada pozeras.
mali sme na rok a zrusila som to ..film si stiahnem z netu a stracat cas serialmy nic pre mna ... ale u nas celkovo tv moc nejde
Ja si tam neviem nic najst.Predplatim si iba vtedy,ked viem,ze je tam dobry film a potom cely mesiac len preklikavam a nic neviem najst. Obcas sa nieco najde,ale netflix je podla mna skor pre teenegerov. Aj teraz som si predplatila,lebo bude nova seria serialu Virgin river,ktory som pozerala.
Ďakujem krásne za odpovede, rada si pozriem dobrý film, aj seriál, dokumenty tiež, manzel historické dookola pozera. Tak skúsim a uvidíme.
za mna ano, hoci som sa dlho branila. Ale nie sme filmovi maniaci na denno denne pozeranie, no v sobotu vecer si proste chcem pozriet normalny film (alebo v pripade choroby aj serial) a to mi televizia uz nevedela casto poskytnut. Ci hrane alebo dokumenty, zatial sme si vzdy nasli nieco.
Za mňa sa to neoplatí možno raz za polroka som kukla daky seriál film ale inak vôbec. Tiež som hodinu preklikavala a nevedela nič nájsť a keď som našla tak iba titulky. A keď človek ide spat a iba si pusti v spálni do pozadia telku tak to môže vypnúť 😀. Inak ani scary movie nieje s dabingom čo som skoro odpadla.😀😀
Za mna ano-dnes som si pre zmenu predplatilo hbo a to sa neda ani porovnat. Viac user friendly interface, kvalitnejsi obraz(ale to jw mozno aj problem v mojej telke) a lepsi vyber, kazdy si tam najde nieco pre seba
Mam ho s prestavkami snad uz aj 6-7 rokov a vzdy je co pozriet. Ale ja mam rada aj dokumenty, rozne zaujimave show (varenie, prerabky domov), serialy. Filmy paradoxne pozeram najmenej.
Mali sme aj hbo a este nejaku inu platformu a teda, skor by som osedivela nez by som si tam nasla nieco pozeratelne.
Tak pre nás tam nebolo nič, mali sme netflix HBO Max ak Disney+, netflix išiel preč ostalo nám hbo Max (ktorému tiež dlhú životnosť nedávam) a Disney to preč nedám ani za svet pre nás je to najlepšia platforma 😊
Treba skúsiť, na mesiac, potom uvidíš. Niekomu sadne, inému nemusí. Ak ťa výberom nezaujme, môžeš sa odhlásiť z predplatného.. Tak my sme spokojní, máme HBO Max aj Netflix a vyberáme odtiaľ aj odtiaľ.. Filmy nám ale nerobia problém ani v angličtine. Česky mi príde Netflix viac fajn ako HBO, mám pocit, že je tam viac vecí s dabingom. Inak na Netfixe perfektné seriály, Ozark, Dum na kopci, Breaking Bad...
Ja mam najradsej netflix, mame aj hbomax ale to nekukame. Ako ked uz to mas dlho a videla si toho mnoho, tak jasne ze preklikavas a nevies co kukat :D ale vzdy sa nieco objavi, aj teraz som.nasla zaujimavy serial co sa nam.zalubil :D ale zas ja aj obmedzene vyberam len komedie a horory :D
@yanni len tretí, dvojka určite nebola.
Vďaka baby, predplatené 😊 Je tam toho milión, asi preto ťažko vybrať. Ale tak aspoň na piatky a soboty večer mame co kuknúť 😉
Odpad
Ja Netflix moc nemusím popravde. Pozerala som odtiaľ pár seriálov, ale ako skončili, tak mi to prišlo zbytočné, lebo už tam nič nebolo 😂 preferujem HBO Max, mám pocit, že je tam lepší výber filmov aj seriálov
Ešte sa opýtam tých, ktoré to mate predplatené. Je reálne nejaký rozdiel medzi tým, či objednám prémium alebo štandard? Dala som štandard, neviem posúdiť, či je tá kvalita zla alebo co...
Myslim ze je tam rozdiel iba v pocte zariadeni, na ktorych si netflix mozes zapnut.
@vani190493 jednotka. Dvojka neviem, k tej sme sa ani nedostali. Ale my pozerame co sa da bud v angline alebo nemcine. Tak ja nejak neriesim.
urcite je co pozerat… my mame viac tychto sluzieb, ale Netflix pozeram najviac (aj ked nie velmi casto - videla som super dokumenty, serialy a Damsky gambit za mna top a teraz pozeram Kravatakov).