Čo si myslíte o tomto videu?
Prosím, nech sa diskusia nezvrhne do toho, že sa tu začnú ženy hádať navzájom o tom, prečo sa niekto zahaľuje alebo prečo niekto iný chodí v tielku (vynechať osobne útoky).. Konkrétne aký máte názor na to, čo daný nuž vo videu prezentuje? Stotožňujete alebo nestotožňujete sa s tým v názore a prečo? Ak sa s niečím nestotožňujete, tak s ktorou časťou videa a prečo?
Link na video:
@lenkakravcova je to pravda. Nečudo že v dnešnej presexualizovanej dobe ma potom muža problém vzrusit vlastná manželka. A bude to len horšie...
@lenkakravcova za mňa pomenoval fakty ako sú. Muži du vo všeobecnosti vizuálne bytosti. My ženy skôr potrebujeme aby sa k vizuálu aj "substance".
Otázka; ako žena spozná, že je muž pripravený na sex?
Odpoveď: dýcha
🤷🏽♀️😅
Dopozerala som.
Kazdy nech robi ako uzna za vhodne. Nech pozera kde chce (hoc aj figurine pod suknu) a na co chce, nech ukazuje co mu zakon dovoli
@lenkakravcova vasa ideologia nie je jedina spravna, nechajte ostatnych zit ako uznaju za vhodne.
@pribinak Odhliadnuc od toho, kto video publikoval, ti ktorí majú záujem, nech napíšu, čo si o ňom myslia.
Ja si kľudne pozriem aj videa ateistov, aj kresťanov, aj iných - a následne napíšem svoj názor. Nemám s tým problém. Nemám až tak veľké predsudky, žeby som automaticky niečo odsúdila bez toho aby som si to pozrela.
Vo videu nevidim dôvod prečo by sa mali ženy zahalovať... z logiky videa chlap bude obzerat a vzrušovať sa rovnako nad ženou v burke ako v plavkach alebo hoc aj nad lampou v šatách. Ak skutočne chlapi takto fungujú mali by nosiť oni zváračské helmy, hlásiť sa na dobrovoľné odstránenie zraku či lobotómiu pre priveľa predstavivosti.
Neviem si predstaviť, že muž so sebaúctou sa bude týmto obhajovať.
@harrisson vďaka za názor zo strany muža.
Dopozerala som a neviem čo to má spoločné zo zahalenim ženy. Keď mu stačí pozerať na figurínu alebo si ženu predstaviť ako to zmení keď sa žena zahalí? Stále si bude predstavovať čo má pod tým.
@lenkakravcova nebola tam specifikovana ta spravna forma zahalovania sa. Co je to zahalovanie? Ani hola noha, ani hola ruka? Ani obrys zadku, prsa? Ani rozpustene vlasy? Ved aj obrys zadku a prs moze presexualizovaneho hormonami nabiteho muza vzrusit, ved on si predstavi co chce, nie?
@viestta jasne, vďaka.
Nechávam ostatných žiť ako chcú. 🙂 len prosím nepoužívaj v kontexte islamu alebo kresťanstva a iných slovo ideológia. Je to náboženstvo. Nie politika. 🙂 ale vďaka za názor.
@nikelca to by sa určite nemal len tak tým obhajovať. Ani podľa islamu. Prorok povedal jednému, čo si obzeral sporo odetú dámu a neustále na ňu upozorňoval "aby otočil svoju tvár a pozeral sa do zeme". 🙂 na druhú stranu chceme jedni druhým dobre, takže máme akúsi spoločenskú zodpovednosť. Každý sám za seba. Aj za to, akým spôsobom seba prezentujeme.
@januska12323 To je otázka. Čo si myslíš ty osobne? Čo je pre teba málo a veľa?
Možno dobrou pomôckou je v tomto si predstaviť svoju dcéru - čo by ti u nej vadilo, resp s čím si vpohode ak by takto chodila medzi dospelými mužmi?
Neviem. Skús porozmýšľať. Napíš. 🙂
Preco by sa zeny mali zahalovat, ked sa chlap pozera pod suknu aj figurine.... (spomenute vo videu), ked sa sexualne utoky deju aj komplet oblecenym zenam (kabat,nohavice....) atd? Chyba je niekde inde. Nie v zenskom oblecení.
@elizabet173 do popredia sa tu dáva xy rôznych tém, niektoré sa tu neustále opakujú..a? Áno, podľa mňa je fajn prebrať hocijakú tému, aj teraz v lete. 🙂 ak ti to vadí, preskoč, nerieš, nekaz si deň. 😀
Nie, nemali by sa zeny zahalovat. Ak ma niekto problem sa ovladat, ak vidi nie dostatocne zahalenu zenu, nech navstivi odbornika.
Akože bieda s tými chlapmi, keď ich aj bilboard a figurina vzruší😂 klapky by mali nosiť😇
@lenkakravcova vo videu sa používa známa manipulácia - hádzanie viny na ženy. Muž je zodpovedný za svoje správanie, nie je zvieratko.
To je tak, ze sa hrame na civilizaciu, ale stale podliehame evolucii a hormonom. To je ako ked niektori ludia vidia v zoo leva v klietke a idu ho hladkat, lebo si myslia, ze uz musi byt v klietke vychovany a krotky a on im utrhne ruku. Alebo 99krat chovatel, co vychoval toho leva od mala vojde do klietky a na 100krat ho ten lev roztrha, vid nedavno Kysuce.
Stale plati, ze zeny chcu zabezpeceneho a zdravo vyzerajuceho (stihly, svalnaty) muza, lebo pekne potomstvo, ale kludne sa vydaju za menej pekneho a bohatsieho, lebo deti sa vychovavaju lepsie v klude a dostatku, ako o hlade s peknym, ale nie prilis schopnym muzom.
A muzi uprednostnuju pekne a mlade zeny. Lebo sex a zdrave potomstvo.
@lenkakravcova žena aj muž by nemali nosiť na verejnosti to, v čom sa necítia dobre. Cez sú napríklad šortky zarezané až neviem kde alebo veci viditeľne o dve čísla menšie. Nie kvôli vizuálu (komu sa nepáči nech sa nepozerá) ale kvôli rôznym mykozam, zapareninam a pod. A spodné prádlo má vidieť len majiteľ pri obliekaní. Inak mi nič nenapadá.
To sú také nezmysly. Chudatka muži sú od prírody taky 🤦♀️ Toto je choré. Ženu znásilnia a je to jej chyba. Jedine čo sa rieši je či mala sukňu alebo výstrih. Ale chlap okej, ved to nie je jeho chyba...
Ak sa niekto nevie ovládať tak je to len a len jeho chyba a zla výchova. Lebo dnes sa radšej dcéry učí aby si nedali tričko s odhalenými pleciami ako rešpekt u synov
Poselstvi islamu? Nemám záujem, nepozerám