Nazor na dnešnú bez servítky na jojke?🙂
Už to nepozerám odkedy tam začali dávať exhibicionistov a ľudí čo nasilu robia divadlo.Jebto už trápne a taká to bývala dobrá relacia
Sutaziaci o tom nemozu hovorit, ako to tam prebieha, ale vsetko, co rozpravaju im diktuju cez nacuvavie zariadenie do ucha z rezie. Naposledy to odmietol respektovat jeden sutaziaci,volal sa Robert V. a odisiel po druhom dni. Po nom jedna mlada krasna Romka, ktora dokonca vyhrala, prezradila nieco malo v diskusii a zaplatila pokutu, na ktoru jej ani vyhra nestacila. Pisali ludia, ktori ju poznali, ze musela napr.hovorit o svojom svokrovi, ktory bol uz par rokov na druhom svete, ze vari v jeho nehnutelnosti, ze on zbiera umelecke diela, ktore v nej boli.
Raz jak som šla do práce v rádiu vravela jedna pani, že raz požičali/prenajali dom nejakému súťažiacemu v Bez Servítke. Prišli domov skôr z práce ako sa to skončilo takže museli ísť hore do izby sa schovať a vraj veľmi dirigovali čo treba povedať a podobne. Potom keď pozerali tú časť tak vravel súťažiaci, že to je jeho dom, s priateľkou tam bývajú a toto je ich pes (čo nebol).
@didip fuuha tak to som nečakala
@autor no jasné že si niektorí požičiavajú tie domy alebo byty na natáčanie.Aj minule tam bola jedna od nás zo Zm tá Ivon a tiež klamala že ten byt v starom meste v Ba je jej😀 pritom som na vlastné oči videla a aj čítala ako zháňala inzerátom reprezentatívne priestory na natáčanie bez servitky😀 možno ešte tie jej inzeráty aj teraz najdeš na fb ak to už nezmazala
Uz som daaavno prestsla pozerat a vidim, ze aj mnohi ini.