Nákupné maniačky

simi82
1. máj 2024

Ahojte, už dlho premýšľam, že sa prihlásim, sledujem reláciu už roky a vždy som chcela , ale vždy bolo nejaké ALE. Myslite, že je o to veľký záujem (hlavne kvôli tomu týždňu, kde boli už rovnaké súťažiace) alebo to upadá alebo hľadajú len baby, ktoré sú nejak extravagantné?

Mňa by zaujimalo, že či sa to točí celý týždeň alebo ako to vlastne je, napríklad keby si musím vziať v práci voľno alebo ako je to s cestovaním do BA. Máte niekto nejaké zákulisné info ?

Budem vďačná 😁

muchotrafka298
1. máj 2024

Moja znama tam kedysi sutazila, este ked sa chodilo domov pozerat veci. Musela byt k dispozicii tyzden, od rana do vecera. Honorar bolo vtedy to oblecenie co si kupili. Nemozes ist do hociktoreho obchodu, len do tych vybranych. Ona vtedy nevyhrala. To sa realne toci fakt kazdy den v tyzdni a cely den, takze musis byt cely cas v Bratislave (ak byvas dalej).

simi82
autor
1. máj 2024

@muchotrafka298 pozerala som že väčšinou nakupujú v rovnakých obchodoch - mohito väčšinou, ale vo Vive je aj HM alebo Reserved ... takze neviem ako to majú teraz. Vsimla som si, že sú tam zeny aj z iných miest ako BA, len neviem či je tam nejaké ubytko na vlastne náklady alebo aspoň čosi vedia zabezpečit, čo asi pochybujem :D

muchotrafka298
1. máj 2024

@simi82 realne vo Vivo si nemas co kupit, lebo tam uz normalne obchody ani nie su. Nakupuju teraz v Mohito, Reserved, Sinsay, Yaya. Nie vsetky obchody musia byt do toho projektu zapojene. Pochybujem, ze by zabezpecovali ubytovanie.

vanilkovazmrzka
1. máj 2024

Dost mi vadi, ze mozu nakupovat len v tych najotrasnejsich lacnych handrarnach… ziadne seriozne obchody, kde mozes za tie peniaze kupit aj nejaky kvalitny kusok.

muchotrafka298
1. máj 2024

@vanilkovazmrzka este ked tocili v Eurovea, tak sa to celkom dalo. Teraz len ta lacnota a otrasny sortiment.

simi82
autor
1. máj 2024

@muchotrafka298 akurát som pozerala obchody ktoré sú vo vivo lebo som tam nikdy nebola a fakt akože nič moc :D zasa môže to byť sranda , záleží aj aké spolusúťažiace vychytáš... našla som na stránke komparz že oni vlastne platia tvoj honorár tých 400e za odev a aj náklady spojené s úbytkom alebo cestovaním hmmm

simi82
autor
1. máj 2024

@vanilkovazmrzka toto inak aj mne vadí, teraz som pozrela aké obchody sú vo Vive keďže som tam nikdy nebola... ale píšu že sa natáča aj v iných mestách , prioritne však BA

muchotrafka298
1. máj 2024

@simi82 na stranke TV Joj o tom nie je pisane nic, je tam formular kde vyplnis udaje, posles fotky a video o sebe. V OC Vivo je par obchodov, lacne handry ako Cropp alebo Sinsay a okrem Batu 1 obchod s topankami. Vela prevadzok tam zatvorili.

simi82
autor
1. máj 2024

@muchotrafka298 ja som to našla na komparz.tv ale pravdepodobne to nebude už aktuálne a priamo cez joj sa posielajú prihlášky... škoda že už netočia v eurovei, možno to ešte zmenia v dalších sériách ak budú 😁 lebo to vivo je ozaj o nicom

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcellka32
2. máj 2024

Ubytko im platia, nákup si nechavas+ak vyhras tak odmena 500 eur ..
Obchody momentálne v novej Eurovea: reserved, primark, Zara, halfprice, larabags,..

buba24
2. máj 2024

Ja som súťažila. Ubytovanie, majú hotel, kde budeš bývať, z hotela ťa každý deň príde vyzdvihnúť ich šofér. Výhra veci, čo si kúpiš a ak ti zostanú peniaze aj tie ti na konci dajú. Točí sa celý deň. Od 8.30 do cca 17-18. Posledný deň je to najdlhšie. Majú zoznam obchodov, do ktorých môžeš ísť. Obedy sú tam tiež, jete všetci spolu aj zo štábom. Celý týždeň nakrúcať je dosť náročné, ale ďalšia skúsenosť. Ja by som už druhý krát nešla.

muchotrafka298
2. máj 2024

@marcellka32 momentalne natacaju uz dlhsiu dobu v OC VIVO, kde nie je jeden normalny obchod.

marcellka32
2. máj 2024

@muchotrafka298 tak to už zmenili .no vo Vivo sa fakt nedá nakúpiť

simi82
autor
2. máj 2024

@marcellka32 fakt v eurovei? Tak to znie oveľa lepšie. Ako dlho cca trvá kým to, čo natočia bude v telke , nevieš?

simi82
autor
2. máj 2024

@buba24 tak to znie zaujímavo, asi skúsim šťastie, lebo som pozerala, že sú tam najprv kastingy a podľa toho aj vyberajú? Ako dlho trvalo od tvojej prihlášky kým sa ozvali, že ťa berú?

buba24
2. máj 2024

@simi82 Myslím, že na druhý deň. Povedali, že natáčať budeme o 3 týždne. Ja som si len potom musela vybaviť týždeň dovolenku.

simi82
autor
2. máj 2024

@buba24 ďakujem, tak už sa len prihlásiť🙂Len sa trošku bojím na odozvu, predsalen ťa vidia rôzni ľudia v telke, ale tak čo už... a možno ma ani nevyberú:D

buba24
2. máj 2024

@simi82 Ja si myslím, že ťa vyberú. Stále potrebujú ľudí. A to, že ma videli v telke známi, to je pravda. Aj v práci, trvalo to asi mesiac, kým ľudia prestali rozprávať. Ani by som vtedy nepovedala, koľko ľudí to pozerá, a aj muži 😲

simi82
autor
2. máj 2024

@buba24 ja žijem v zahraničí, išla by som v podstate len na otočku:D Ale aj tak:D a keď sa vrátim, už si na to nikto nespomenie:D Len dúfam, že nakupujú v Eurovei a nie vo Vive ako tu baby píšu

muchotrafka298
2. máj 2024

@simi82 momentalne nakupuju v OC VIVO a aj tam stale tocia, videla som ich tam v pondelok.

simi82
autor
2. máj 2024

@muchotrafka298 tak ak má vyberu si kupim aspoň peknú kabelku a topánky :D

muchotrafka298
2. máj 2024

@simi82 no neviem kde by si tam kupila peknu kabelku a topanky. Je tam len jeden obchod s topankami a kabelkami, okrem Bata.

simi82
autor
2. máj 2024

@muchotrafka298 tak možno v tej Bati:D alebo neviem ako sa volá ten obchod kde si kupujú väčšinou topánky a kabelky, asi Baťa

muchotrafka298
2. máj 2024

@simi82 nie to je iny obchod, u Batu nakupovala po dlhej dobe sutaziaca teraz v utorok. Lebo tam nic nemaju, par topanok.Jediny ako tak schopny obchod je tam Yaya, kde si nakupuju vacsinou tie drahe kostymy, nohavice, bluzky.

sisa_s
2. máj 2024

@simi82 ved pockaj, dostanes temu "kocka z fitka" a mas po peknej kabelke a topankach 😅 nikdy nevies..aj teraz ta moderatorka sprav, ja by som take oblecenie ani nevyuzila

muchotrafka298
2. máj 2024

@sisa_s no a preto sa tam bezne deje to, ze sikovne dievcence idu hned oblecenie vratit aj s visackami naspat do obchodov. Ja si myslim, ze velka vacsina sutaziacich tie veci potom bud niekomu da alebo popredava na bazaroch, lebo to nie je kam vynosit.

simi82
autor
2. máj 2024

@sisa_s a tak ak je tam nejaký schopný športový obchod ,tak pohode. Práve preto o tom premýšľam sa prihlásiť, lebo ja nosím asi všetko a podľa nálady:D Len moje okolie mi hovorí, že mi šibe:D ale ja už sa odhodlávam od 2016 roku:D

simi82
autor
2. máj 2024

@muchotrafka298 to fakt? to by ma ani nenapadlo:D ale tak podľa mňa sa vždy dá čosi vymyslieť, stačí mať dobrý základ. Asi tam skôr hrá rolu ten čas , že si kúpia v tej rýchlosti nie to, čo by v skutočnosti aj chceli

sisa_s
2. máj 2024

@simi82 ja by som sa skor bala toho, ze idem tam uprimne odprezentovat sa, no pre potreby show by ma tam nejak zosmienili, vela relacii je postavenych na zaklade scenara...