Nákupné maniačky 2023

17. sep 2023

Co vravite na nove epizody? Mne tam dost chyba Maros Kocisik a jeho trefne a ustipacne poznamky a skor mi pride,ze sa zamerali na vyber kontroverznych osob. Co vravite na Slaytiiinu?

janulka1802
17. sep 2023

K spomenutému účinkujúcemu len toľko, že nepatrí do takej relácie. Kočišíka som mala oveľa radšej.

denithestrange1993
17. sep 2023

A preco nie? Hovori sa o nom,ma vacsie dosahy na ig, televizia sledovanost. Este aj teraz ked o tom pises mu stupaju cisla a telka profituje. Takze ak si chcela nejaky hate tak vedz ze aj negativna reklama je reklama.

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rutyruth
17. sep 2023

Co sa týka líčenia tak Slaytiina je Topka. Co sa týka módy tak otras...

ptvw
17. sep 2023

Adam je svojský no toľko k nemu 🤣

liusa82
17. sep 2023

volakedy sa to dalo ako tak pozerať.Vtedy som aj pozerala.Teraz otras a o ničom.Na toho slaytiinu či čo je to za čudo a zjav sa ani nevyjadrujem.Ten hádam zaujme len nejaké pubertiačky.Normálne zmýšlajúcu dospelú osobu neviem neviem.A to som teda tolerantná až moc si myslím

lizwer
17. sep 2023

Niekedy, keď tam bol Maroš, malo to úroveň, bolo to vtedy fakt o móde.
Teraz úplný otras. Iba sa tam ženy urážajú, ohovárajú, fakt hnus. Aj minulý týždeň tá Katka, iba sa chválila aké drahé handry má, ale charakter žiadny.

domiklik
17. sep 2023

Mne sa ta nova porotkyňa náhodou celkom paci... je vtipná, nikoho neurazí, naopak vie si urobiť zo seba srandu... k súťažiacim sa vyjadrovať nejdem

yvanielka
17. sep 2023

Nová porotkyňa sa mi páči, ale ten hlas čo to komentuje mi veľmi prekáža

riesska123
17. sep 2023

mne adam vadí ako jeho komentovanie neprirodzene a za každú cenu povedať niečo aby sa to v okoli rozburilo. inak mi ako osoba nevadí, páči sa mi jeho styl len mi príde že niektoré pripomienky čo ma, má kvôli sledovanosti a tak. len nerozumiem kto ho tam prijala keď tam sú odjakživa len zeny. myslela som že to porušuje pravidla ale zrejme majú dosahy a zvýšenú sledovanosť.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz